Barack Obama haj Michelle Obama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Obama mindig stílusikonnak számított, de az utóbbi időben jó néhányat bakizott a first lady.

A napokban Michelle Obama és férje Íroszágba látogattak, de a First Lady nem volt elég óvatos - már ami a haját illeti. Fodrásza jókora hibát vétett, amikor kevés fixálót tett Michelle frizurájára, ezért a szél miatt az elnökfeleség haja igen érdekes alakzatot vett fel - majdnem olyat, mint amilyet a Keresd a nőt! című filmben Cameron Diaz kreált magának a "különleges hajfixálóval".

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Szintén az elmúlt napokban történt az az eset, amikor az amerikai elnök és felesége Erzsébet királynéval és férjével találkozott a Regent's Parkban, Londonban. Michelle Obama nagyszerű megjelenését csak az árnyékolta be, hogy rossz helyen állt a szobában, miközben a hivatalos képek készültek. Egy bokros szobanövény előtt foglalt helyet a first lady, így úgy tűnik, mintha Michelle haja a szobanövény lombozata lenne. A kép vicces, de Obama valószínűleg nem ezt gondolja a fotók nézegetése közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.