Nem telik neki melltartóra? Cicit villantott az örökösnő

mell Paris Hilton Lengyelország villantás Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paris Hilton Kelet-Európában járt. Az örökösnő talán azt hitte, ha számára ismeretlen helyen van, akkor elég egy kis mellvillantás ahhoz, hogy elkápráztassa a sajtót?




Northfoto
Northfoto

Paris egyébként nagyon jól érezte magát Európa keleti régiójában - saját bevallása szerint ugyanis egyik kedvenc foglalatossága, hogy új vidékeket ismerjen meg. Ráadásul Miss Hilton az új bevásárlóközpontot is imádta, és arról lelkendezett egy sort, hogy milyen jó lenne hamarosan visszatérni Lengyelországba. "Ez az egyik legszebb üzletközpont, amit valaha láttam. Köszönöm a hihetetlen vendégszeretetet, alig várom, hogy visszatérhessek ide!" - mondta az örökösnő. A lengyel úttal nem ért véget Paris európai körútja: a sztár Kijevbe repült, hogy a divatheteken ő is - modellként - bemutassa a jövő évi trendeket és fazonokat.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.