Hogyan legyek jó nő? - Takács Nóra, a sorozat háziasszonya

fashion week modell Takács Nóra szépségipar Hogyan legyek jó nő? szépség bemutatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miben ért egyet minden nő a világon? Szép bőrt, üde arcot, dús hajat és egészséges körmöket szeretnénk. Azonban egész nap rohanunk, dolgozunk, gyereket nevelünk, a szépítkezésre pedig szinte csak percek jutnak. Erre a problémára keresem hétről hétre a megoldást, és általában meg is találom.

Takács Nóra vagyok, a Hogyan legyek jó nő? című sorozat háziasszonya. Nem vagyok sminkes, se fodrász, kozmetikus meg végképp nem, de évekig modellkedtem a világ számos részén, bejártam a divat fővárosait, így a divat és a szépségipar mára a kisujjamban van. Rengeteg tippet, trükköt láttam, amiket szívesen meg is mutatok nektek. Hiszek abban, hogy bárki lehet jobb nő, de ezért tenni kell. Én megmutatom hogyan, a többi a Ti dolgotok. Nem kell rengeteg időt és pénzt áldozni minderre. Elég megtanulni, hogyan kell profi trükkökkel sminkelni, ravasz fortélyokkal percek alatt elkészíteni egy frizurát, vagy ügyes praktikákkal elérni, hogy egészséges és ragyogó legyen a bőrünk - így tűnve évekkel fiatalabbnak. A dolog nagyon egyszerű: rendszeres odafigyelés, tudatos ápolás, trükkös módszerek. Ezeken múlik minden, ez a nagy titok! Légy jónő magad miatt, Te is!

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!



/1108/Tak_c20118259449

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.