átalakítás Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten Edinát alakította át - a dombóvári lány tavaszi megújulása fantasztikusan sikerült!

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Olyan jó lenne kicsit szépnek lenni! Szeretnék elmosolyodni, amikor tükörbe nézek! Szeretnék csupa pozitív hatást gyakorolni a környezetemre, az emberekre, hogy amikor meglátnak, kellemes érzésük legyen. Szeretnék csinos, vonzó nő lenni! Szeretnék olyan kis tiptop lenni. Talán a külső változás megújíthatná, megszépíthetné, sikeresebbé tehetné az életemet"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A dombóvári Edina eredetileg tanítónő, de egy hónap múlva nagy fordulatot vesz az élete: Milánóba költözik egy évre, ahol bébiszitterkedik majd. A szingli lány régóta vágyott egy csinosabb, nőiesebb külsőre, átalakító csapatunk pedig boldogan segített neki, hogy álma valóra váljon. Kezdésképp Szofrán Zsolt mesterfodrász varázsolta újjá a lány rövid haját. "Sosem voltam még vörös, Zsolt pedig rögtön azzal kezdte, hogy most mindenképp kipróbáljuk ezt a hajszínt. Fazont is vágott a rövid hajamnak, amit ma már én is könnyedén elkészítek reggelente. Imádom ezt az új frizurát, és az sem zavar, ha a kisvárosban, ahol élek, az emberek néha nagyon megnézik ezt a feltűnő hajszínt" - vallotta Edina. A lány a trendi sminkkel is nagyon elégedett volt. "Sosem volt még műszempillám, de most végre kipróbálhattam. Rúzst pedig nem használok, de ebbe a színbe azonnal beleszerettem" - mesélte a fiatal lány.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Nézd meg a többi fotót is Edina átalakulásáról! Kattints a képre!

Edina a hétköznapokban leginkább a nőcis, sportosan-szexis összeállításokat kedveli. Nagyon tetszett neki a Holdampf Linda stylist által kiválasztott púderszínű kreáció. "A koncepció az volt, hogy legyek amolyan 'született feleség'. Ez remekül sikerült, a ruha, amit viseltem, nagyon tetszett" - lelkendezett Edina, aki a fotózás minden pillanatát élvezte. "Először féltem, hogy ügyetlen leszek, és izgultam, de aztán belejöttem, és nagyszerűen éreztem magam a fotózás alatt. Igazán feltöltött ez a remek nap!" - mondta boldogan Edina, akit még az ötéves kisöccse is megdicsért a nagy átalakulás után.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.