fashion week Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? program JóNő Nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elsőt imádták, akik ott voltak, de aki lemaradt róla, annak sincs oka keseregni: máris itt a következő JóNő Nap. Szállj ki a mókuskerékből, felejtsd el a munkahelyi problémákat, vegyél ki egy nap szabit a családi teendőkből! Most nemcsak új barátokra találsz, de Takács Nóra neked is elárulja a titkot: hogyan legyél jó nő.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=TqUdefj2iDcBME0h


Ahogy az előző JóNő Napon is, most is lesznek előadások, bemutatók. Elleshetsz Nórától néhány sminkes praktikát, lesz frizurakészítés is, és a hajas tanácsok sem maradhatnak el. Miután mindenkinek szép a haja és tökéletes a sminkje, közös fotózással folytatódik a nap. Izgulni nem kell, mindenkiről remek képek születnek. A részt vevő jónőkkel végül elkészül a Hogyan legyek jó nő? következő adása is. Ennél jobb csajos programot nehéz elképzelni.

Ennyi mókából kár lenne kimaradnod! Inkább jelentkezz, és vegyél részt te is a következő JóNő Napon! Írj a rendezveny@jono.hu-ra, és elküldjük a részleteket.

A következő JóNő Nap időpontja: 2012. május 6., 12:30.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.