Eldeformálódott mellekkel lépett a vörös szőnyegre a színésznő

mell nude Jessica Chastain ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyömbérvörös hajú színésznőt, Jessica Chastaint többször érte már az a kritika, hogy nem vállal be merész összeállításokat a vörös szőnyegen, hanem megmarad az ízléses öltözékeknél, amelyek szépnek ugyan szépek, de nem ejtenek rabul. A színésznő a minap olyan ruhát választott, amelyre sokáig emlékezni fogunk.

A 31 éves sztár a Tony Awards vörös szőnyegén az áttetsző trendnek hódolva egy Swarovski-kristályokkal díszített, púderszínű darabot választott, amelynek legnagyobb különlegessége a merészsége volt. A Marios Schwab tervezte modell a színésznő minden - egyébként tökéletes - domborulatát megmutatta. Bár a színe egyesek szerint túlságosan összeolvadt Jessica bőrével, azt gondoljuk, a színésznő izgalmas hajszíne kellően ellensúlyozta ezt.

AFP
AFP

Az egyszerre kacér, kicsit sem közönséges, ugyanakkor végtelenül szexi és nőies ruha mesésen mutatott a színésznőn. Mi csupán a melleit sajnáltuk, amelyek pont úgy tűntek, mintha szigorúan lelapították volna őket azért, hogy beférjenek ebbe a csodás kreálmányba. Sajnos a látvány nem volt túl esztétikus. Talán ha a színésznőnek A vagy B kosárméretű mellei lennének, jobban állt volna rajta a ruha is. Akkor most megérte kockáztatni vagy sem?

Szerinted is ők hazánk legszebb lányai! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.