fashion week COMET-díj Rubint Réka ruha Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindenki választott extrém estélyit vagy hétköznapi összeállítást az idei Comet-díjátadóra. Rubint Réka és Fésűs Nelly másképp döntöttek.

Rubint Réka fitneszkirálynő és Fésűs Nelly színésznő úgy döntöttek, megmutatják, már jó ideje dolgoznak azon, hogy az idei nyáron is pompás formában legyenek. Mindketten közszemlére tették bájaikat a csütörtök esti celebbuliban. Szó se róla, Réka és Nelly alakja is kifogástalan, de a ruhaválasztás nem sikerült túl jól. Bár a lábaikra egyikőjüknek sem lehet panasza, azért ez a magamutogatás már sok volt a jóból.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a többi képért!

A harmincnégy éves Réka egy neonzöld, pink mintás miniruhát választott hozzá passzoló pink platformcipővel és arany retiküllel - az eredmény túlságosan harsány lett. Nelly is hasonló hibát vétett: a negyvenegy éves szépség flitteres, élénklila, garbónyakú ruhájához arany cipellőt húzott, míg körmei korallszínűre voltak mázolva. Finomságnak és bájnak nyoma sem volt egyikőjüknél sem, mindketten harsányak voltak és közönségesek.

Szerintünk jobban jártak volna, ha a külföldi sztárok kedvencei, a púderszínek közül választanak, amelyek mindkettejüknek jól állnak, és sokkal finomabbá, lágyabbá tették volna a két karakteres hölgy megjelenését. Egy vörös szőnyeges eseményre nem efféle ruhák illenek - a magyar hírességeknek nem ártana tanulniuk például Katalin hercegnőtől vagy Jennifer Anistontól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.