93 kilóról fogyott le Nadina - lehet, hogy ő lesz Miss Anglia?

modell szépségverseny szénhidrát fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 24 éves angol lányt annyira sokkoltak a 21. szülinapján készült fényképei, hogy pár év alatt négy ruhaméretnyit (30 kilót) fogyott, így most már teljesülhet a legnagyobb álma: hamarosan ő legyen Miss Anglia.


Northfoto
Northfoto

A lány saját bevallása szerint akkor kezdett drasztikus fogyókúrába, mikor saját fényképein szembesült túlsúlyával. Azonnal felhagyott a készételek fogyasztásával és rendszeres látogatója lett az edzőteremnek. Édesanyja, aki cukorbeteg, lelkesen támogatta lánya fogyókúráját és életmódváltását. Nadina étkezései számát napi háromra csökkentette, és a fehérkenyér helyett áttért a barnára. A súlyveszteség mellett Nadina önbizalma is visszatért, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy elindult a szépségversenyen.

59 másik versenyzővel együtt Nadina egy kétnapos felkészítő táborban fog részt venni, mielőtt megméretteti magát a június 23-i döntőn, Birminghamben. A győztes ezután bekerül a top 15 versenyző közé, akik közül az abszolút nyertest június 26-án választják ki.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.