Dögös nőszemélyek a vörös szőnyegen - Heti szépségmustra

szexi Sarah Jessica Parker Nicole Kidman Jennifer Lopez Queen Latifah szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heti összeállításunkból kiderül, hogy itt a legfőbb ideje kicsit másként gondolnunk az organzára. Az esküvők elmaradhatatlan "kelléke" úgy tűnik, az oltáron túl is hódít. Szemügyre vettük a sztárvilág két legdögösebb hölgyeményét, valamint a nyakékek legújabb trendjét. 

Oltáron innen és túl

A csalafintán áttetsző organza a tervezők és a sztárok favoritja lett, és persze nem csak oltári témában. A menyasszonyi ruhák népszerű matériája új köntösben mutatkozott be, és szívdöglesztő vagy éppen ultra elegáns szettek alapdarabjaivá lépett elő a héten. Az American Idol sztárja, Kat McPhee mérsékelten merész organzafelső alól villantotta ki alsóneműjét, mely ellen a lelkes közönsége nem is tiltakozott oly hevesen, sőt. Az énekesnő barokkosan pompázó zakója és hasonló babérokra törő nadrágja sem elhanyagolható. Az összeállítása szenzációs. A színésznő, Kate Upton is hódolt az organza őrületnek, igaz, a jelek szerint a klasszikusokat sem veti meg. Bőrszoknyában és rafinált kis organzablúzban pózolt a kamerák előtt. Bravó!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ütős nőszemélyek

Jennifer Lopez kész polihisztor, mégpedig az egyik legdögösebb fajtából. Énekesnő, táncosnő, színésznő, divattervező és nem utolsósorban producer. Ha valaki, ő aztán tudja, mitől döglik az a bizonyos. J.Lo vonzóbb, mint valaha, melyet nem is rejt véka alá, de miért is tenné. A Chanel divatbemutatóján brillírozott a divatház csipkecsodájában. Tökéletes összeállítás, könnyed make-up és laza konty. A héten Nicole Kidman is remekül teljesített: az ismét eredeti hajszínében pompázó színésznő talpig gyöngyben tündökölt a vörös szőnyegen, meglehetősen széles mosollyal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nyakék-szemle

A nyakra simuló, óriási gyöngyökből és kövekből álló, hol selyemmel, hol pedig nemesebbnél nemesebb fémekkel megspékelt nyakékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind a divat, mind pedig a sztárok világában. A legújabb trend egyik jeles képviselője a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker. A különc stílusáról ismert színésznő választása egy igencsak hangsúlyos antracitszürke nyakláncra esett. Queen Latifah a lehető legnemesebbik végét ragadta meg a legújabb hóbortnak. Kristályokkal ékesített, méretes arany nyakéket viselt fekete szettjéhez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A fiatal színésznő, Roxanne Benjamin fojtogató kiegészítője azonban hagy némi kívánnivalót maga után. Még a szemszínével harmonizáló színválasztás sem hatja meg az embert, sőt. Valljuk be, az ifjú hölgy úgy fest, akár egy eltévedt hercegnő valamelyik Walt Disney produkcióból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jobban néz ki, mint valaha - 20 évet is letagadhatna a színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20121004-szexi-fotok-40-eves-lett-cameron-diaz.htmlKészíts otthon hajzselét - fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20121004-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-hazi-keszitesu-hajzsele.htmlFormás idomait mutogatja az angol modellhttp://www.life.hu/szepulj/20120924-formas-idomait-mutogatja-az-angol-modell-kelly-brook.htmlJulia Child, aki megetette egész Amerikáthttp://www.life.hu/szepulj/20121003-takacs-nora-julia-child-aki-megetette-egesz-amerikat.htmlSmink és melltartó nélkül - Lazára vette a figurát Selma Blairhttp://www.life.hu/szepulj/20121003-selma-blair-cicit-villantott-lenge-ruhaban-melltarto-es-smink-nelkul.htmlAlig lehet ráismerni! Így fest az egyik legszebb magyar modell szokatlan hajszínnelhttp://www.life.hu/szepulj/20120919-par-eve-meg-sotet-szinu-volt-dukai-regina-haja.html72 évesen is tökéletes az alakja - Fürdőruhában az egykori diszkókirálynőhttp://www.life.hu/szepulj/20121002-amanda-lear-72-evesen-is-szuper-formaban-tokeletes-az-alakja.htmlTarka csíkok a természetes színű hajbanhttp://www.life.hu/szepulj/20121001-tarka-csikok-a-termeszetes-szinu-hajban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.