Cuki kislány volt a botrányairól híres Paris Hilton - Fotó

Paris Hilton Nicky Hilton gyerekkori fotó botrányos örökösnő Barron Hilton szállodalánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisgyermekkori képeket osztott meg magáról és kishugáról Paris Hilton. Barron Hiltonnak, a nemzetközi szállodalánc elnökének unokái tündéri kislányok voltak, mostanra azonban nem igazán hasonlítanak magukra.

Paris és Nicky mindketten gyönyörű, szőke és kékszemű kislányok voltak, ahogy az a Paris által megosztott halloweeni képen is látszik. A fotók tanúsága szerint Nicky hercegnőnek, nővére pedig cicának öltözött a bulira. A 31 éves Parist ma azonban szinte csak botrányairól ismerjük, látszólag semmit sem őrzött meg kiskori ártatlanságából. Húga, a 29 éves Nicky azonban kicsit visszafogottabban él, ha teheti, kerüli a reflektorfényt.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

A képről, melyen Paris a kezében tartja a síró Nickyt, még senki sem gondolta volna, hogy épp a legidősebb testvér hoz majd szégyent a Hilton névre. Parisnak azonban botrányaival sikerült elérnie, hogy Barron nagypapa 2007-ben úgy döntsön, halála után pénzét inkább egy jótékonysági alapítványra hagyja legidősebb unokája helyett. Így a valamikori szende kis Paris valójában nem is örököse a családi vállalkozásnak.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.