Paris Hilton díjkiosztó gála vörös szőnyeg sminkelés celeb MTV Movie Awards
A szőke cicababa most sem hazudtolta meg önmagát.

Paris Hilton testvérével, Nickyvel érkezett vasárnap este az MTV Movie Awards díjkiosztóra. A szőke celeblány még a fotósok és kamerák tüzében is szánt egy kis időt sminkelésre, hogy minél tökéletesebben mutasson a róla készült fotókon. A díjkiosztó jelöltjeire egyébként a csatorna nézői szavazhattak, és Az éhezők viadala című alkotás kapta a legnagyobb elismerést.

AFPGanxsta Zolee kislánya külföldi filmszerepet kapotthttp://www.life.hu/legykepben/20120604-ganxsta-zolee-kislanya-kulfoldi-filmszerepet-kapott-es-megvalt-a-kartel.htmlA vízben is lehet fociznihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120531-a-vizben-is-lehet-focizni.htmlElvált a csinos sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20120531-elvalt-a-csinos-sorozatsztar-a-dr-csont-hosnoje-tamara-taylor.htmlMadonna ismét megmutattahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120601-madonna-ismet-megmutatja.htmlLiptai Claudia férjhez megy, de a vagyonán nem osztozikhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-liptai-claudia-ferjhez-megy-de-a-vagyonan-nem-osztozik-mivel.htmlÉjszaka Londonbanhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120601-ejszaka-londonban.htmlBalesetet szenvedett Justin Bieberhttp://www.life.hu/legykepben/20120601-balesetet-szenvedett-justin-bieber.htmlÁrpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-arpa-attila-bekemenyitett-es-hadat-uzent-adosainak-akik-kozott-tobb.htmlFederert nem lehet megunnihttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120530-roger-federer-ismet-gyozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.