fashion week vörös szőnyeg estélyi ruha sztár divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírességek általában kifogástalanul néznek ki, néha azonban előfordul, hogy öltözékeikkel csúnyán elbuknak a vörös szőnyegen. A Life.hu összegyűjtötte 2012 felejthetetlenül szörnyű sztárruháit.

A legrosszabbul öltözöttek listája mindig nagyon szubjektív dolog, hiszen lehet, hogy az egyik ruha valaki szerint borzasztó, másvalaki pedig azt mondja rá, hogy fantasztikusan néz ki. Általában azok kerülnek a legrosszabbul öltözött sztárok listájára, akik hatalmas stílusbakit követtek el, vagyis az anyag, vagy a fazon egyáltalán nem előnyös az adott személynek. Láthattuk a divatos Emma Stone-t olyan ruhában, ami leginkább egy szemeteszacskóhoz hasonlítható, és Naomi Watts is viselt olyan estélyit, mely denevérszárny ujjaival azt a hatást keltette, hogy a színésznő bármelyik pillanatban felszállhat. Lássuk az idei listát!

NICKI MINAJ



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ritka az, amikor egy szűk egyberészes ruha jól áll valakin. Pláne akkor, ha csipkés és flitteres egyszerre. Nicki összeállítását a rendőrsapka és a sárga haj koronázza meg. Nincs rá jobb szó: katasztrofális.

KE$HA



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez a fekete-piros outfit annyira "zajos", hogy már-már fejfájást okoz. Az énekesnő nem hallott még arról az íratlan szabályról, hogy egy merész, feltűnő mintájú ruhát úgy kell viselni, hogy finom, egyszerű kiegészítőket viselünk hozzá.

ROBYN



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő mullet ruha és platform bakancs kombinációját csak egy szóval lehet illetni: borzalmas.

ANNA FARIS



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő Diane von Furstenberg ruhája teljesen rossz választás volt, úgy nézett ki benne, mint egy túlöltözött showgirl pocsék frizurával.

NAOMI WATTS



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A J. Edgar film sztárja nem biztos, hogy denevérnek szeretett volna öltözni, de mindenképpen ezt a hatást kelti. A túlméretezett ruhaujjak úgy néznek ki, mint a denevérszárnyak, és elvonják a figyelmet az outfit többi részéről.

KIM KARDASHIAN



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A valóságshow-sztár úgy néz ki, mintha egy fekete hitelkártyákból álló ruhát viselne. Környezetbarát vagy sem, biztos, hogy van jobb módja a műanyag újrahasznosításának.

LA TOYA JACKSON



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Egy élénklila kosztüm, ami úgy néz ki, mintha Hugh Hefner ágyneműjéből varrták volna, abszolút tiltólistás.

JOAN RIVERS



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A pelyhes tollkabát és a hatalmas, zöld nyaklánc együtt túl sok és zavaros. Amit az előbb említettünk, továbbra is áll: egy hangsúlyos darab összeállításonként.

CHRISTINA AGUILERA



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Értetlenül nézünk erre az öltözékre. Egy Mickey Mouse póló és pink haj a vörös szőnyegen?!

HEIDI KLUM



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szupermodell legtöbbször jól választ, azonban ez a giccses, földig érő, combig felsliccelt Versace ruha túl közönséges egy 39 éves nőnek, még akkor is, ha olyan jól is néz ki, mint Heidi.

JESSIE J



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő metálszínű Julian McDonald ruhájában inkább hasonlított egy bádogemberre, mint bármi másra.

VIOLA DAVIS



Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő zöld Vera Wang ruhájának sajnos túl sok egymással versenyző részlete volt: pliszék, díszítések, ferde varrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.