A múlt héten készült bikinis fotók után most először felöltöztetve is megcsodálhatjuk Katalin hercegnő növekvő hasát.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon  is! Ha pedig kiváncsi vagy, milyen volt Katalin kisgyermekként, kövesd az Akkor és most oldalt!


Kate egy hivatalos találkozóra sietett, ahol jókedvűen beszélgetett a Remény Házának személyzetével. A hercegnő bőrén jól látszódott a mustique-i nyaralás nyoma, amit egy szürke ruhával hangsúlyozott ki.

Forrás: Northfoto
Nézd meg az elbűvölő hercegnőről készült galériánkat!

Katalin már az ötödik hónapban jár, de a hasán kívül egy deka plusz sem szaladt fel rá, pedig már régen véget értek a kezdeti rosszullétek. Az egészségtől ragyogó kismama láthatóan nem kettő helyett eszik, mint sorstársa, Kim Kardashian, aki kerekebb, mint valaha.

 

A magyar lány idomai Londont is meghódítottákhttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-eva-fontaine-farkas-evi-magyar-plus-size-modell-a-londoni.html Újra divat a kantáros nadrághttp://www.life.hu/legytrendi/20130111-ujra-divat-a-kantaros-nadrag.html Félpucéran pózol az akciósztár kedvesehttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-rosie-huntingtonwhiteley-modell-jason-statham-akciosztar-kedvese-csupasz-felsotestet-es.html Vivienne Westwood megszólta Katalin hercegnőthttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-vivienne-westwood-megszolta-katalin-hercegno-oltozkodeset.html Dögös nővé változott Tolvai Renihttp://www.life.hu/legytrendi/20130218-uj-kulsovel-tert-vissza-tolvai-reni-enekesno-aki-a-nagy.html Fekete stílusikonok, akik befolyásolták a divatothttp://www.life.hu/legytrendi/20130214-fekete-stilusikonok-akik-befolyasoltak-az-oltozkodesunket.html