Jóban Rosszban Szabó Zsófi sovány életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi az utóbbi időben a diétának, a testmozgásnak és az egészséges életmódnak rendelte alá az életét. Túl sokat viszont nem fogyhat, mert szigorú előírásoknak kell megfelelnie.

Nem szeretne anorexiás, zörgő csontú modellt látni a mostani Szabó Zsófi helyett a Jóban Rosszban sorozat producere, Nagy Tamás. Ha a sorozatszínésznő, aki jelenleg még a szerelmet is a diéta után helyezte a sorban, túl sokat fogyna, a producer maga kényszerítené, hogy szalonnát egyen és szedjen fel pár kilót - nyilatkozta Nagy Tamás a Blikknek.

Forrás: SuperTV2
Forrás: SuperTV2

Ugyan a Jóban Rosszban készítői számára fontos, hogy a színészek jól nézzenek ki, a drasztikus változásokat nem nézik jó szemmel. A szereplőkre szigorú szabályok vonatkoznak a külsejükkel kapcsolatban, aminek az az oka, hogy a jeleneteket nem sorrendben veszik fel. Elképzelhető, hogy az egyik nap egy szereplő besétál egy kórterembe, de csak három héttel később veszik fel, ahogy kjön onnan. Az ártatlannak tűnő hajszínváltás, vagy egy árnyalatnyival barnább bőrszín is problémát okoz, nemhogy sok kiló mínusz. A sorozat producere viszont azt is elmondta a bulvárlapnak, ha Szabó Zsófi szebb lesz, annak csak örülnek, de azért rajta tartja a szemét.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.