A hazai díjátadószezon egyik legdivatosabb vörös szőnyeges eseménye a Glamour Women of the Year díjátadó gála, amelyet ötödik alkalommal rendeztek meg csütörtök este. Az ismert vendégek közül a legtöbben magyar tervezőktől választottak maguknak ruhát. A Life.hu megmutatja az öt legemlékezetesebb összeállítást. Természetesen nem feledkezhetünk meg a Life.hu sztárszerzőjének, Takács Nórának a szettjéről sem.

Szabó Zsófi
A Jóban Rosszban sorozat színésznője előre elárulta, miben jelenik meg a gálán. A szőke szépség, aki az elmúlt időszakban sokat fogyott, egy mélyen dekoltált SentimentsCouture ruhát viselt. A ruha anyaga és a csipkeszegély inkább a fülledt hálószobákat idézte, mint a vörös szőnyeget. Zsófi barátnője, Sarka Kata a rajongóival szavaztatta meg, hogy két ruha közül melyiket viselje este. Valószínűleg ezért lehet, hogy ez alkalommal az összeállítás kicsit visszafogottabb és nőiesebb, mint például a Story gálán volt.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Palvin Barbara
A magyar szupermodell egyenesen Ausztráliából, egy divatfesztiválról érkezett a gálára. Barbinak szerencsére csak egy címlap erejéig volt hidrogénszőke a haja, a pink szőnyegen már az eredeti hajszínével jelent meg. Az imádnivaló szépség, aki a díjátadón vagányan bevállalta a cigánykereket is, egy földig érő fekete ruhában érkezett, amelynek derekát három fémlánc díszítette. A vörösbor színű rúzs és a tekert konty egyszerre volt vadóc és elegáns.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Orosz Barbara
A műsorvezető a kislába ujjától a feje búbjáig nő. Amikor csak teheti, nem visel nadrágot, és a tűsarkú cipő is kötelező elem nála. Barbara, aki március elején lefújta nyárra tervezett esküvőjét, dögös vörös ruhában lépett a pink szőnyegre, amelyet Sármán Nóra tervezett. Sajnos ő sem kerülhette el a sztárok rémálmát: Dér Heni, a Sugarloaf énekesnője egy megszólalásig hasonló, igaz, hosszabb ruhában érkezett a gálára.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

Axente Vanessa
Prada kampány, Vogue címlap, Chanel kifutó. Axente Vanessa ugyan széles körben még nem olyan ismert, mint Mihalik Enikő vagy Palvin Barbara, de ő is a legfelkapottabb magyar modellek egyike, akikkel rendszeresen dolgoznak a hazai és külföldi divatházak is. A nagylengyeli lány egy szegedi születésű magyar tervező, Napsugár von Bittera különleges ruháját viselte.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Axente Vanessa balról, a tervező jobbról
Kattints a képre a galériáért!

Takács Nóra
A Life.hu sztárszerzője, a Hogyan legyek jó nő? háziasszonya nem maradhat ki az összeállításból. Takács Nóra egy púderszínű Navona ruhát választott, amelyet Megla Rózsa tervezőnő kifejezetten erre a különleges alkalomra készített neki. A tökéletes ruha mellől nem hiányozhatott a jónő frizura és smink sem. Nóra egy elegáns konttyal, tusvonallal elkészített cicaszemekkel és a bordó rúzzsal tette fel az i-re a pontot. Sztárszerzőnk meghatottan vette át Az év műsorvezetőjének járó díjat, amelyhez ezúton is szívből gratulálunk!

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Kattints a képre a galériáért!

NÉZD MEG, HOGYAN KÉSZÜLT TAKÁCS NÓRA A GÁLÁRA:

 

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.html Story-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html