Álhasat hord Katalin hercegnő hasonmása

has utánzás terhesség Katalin hercegnő hercegnő Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A korábban pincérnőként dolgozó Heidi Agan élete nagy fordulatot vett, mikor rájött, hogy a legnépszerűbb hercegnő, Katalin kiköpött mása, akinek terhességét is utánozza.

A hölgy már több mint egy éve a londoni Susan Scott hasonmásügynökségnél dolgozik, ami jóval jövedelmezőbb számára, mint korábbi munkája, hiszen nyilvános megjelenéseiért közel 230 ezer forintot kap naponta.
Heidi nagyon ügyel arra, hogy minden részletében hasonlítson Katalinra, a ruhatárát is ehhez igazítja és sokat gyakorolt, hogy átvegye a hercegnő jellemző mozdulatait és mimikáját.

Forrás: www.facebook.com/Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan
Forrás: www.facebook.com/Kate Middleton Lookalike - Heidi Agan

Heidi Agan

Katalin várandóssága azonban újabb kihívás elé állította, ezért döntött úgy, hogy álpocakokat vásárol. "Ahogy nő Kate, úgy növök majd én is. Szerintem ez nagyon fontos a hitelesség miatt" - nyilatkozta a hasonmás.
Heidi különböző méretű póthasakat vásárolt, hogy a terhesség alatt folyamatosan dolgozhasson, sőt már fotók is készültek róla, így azt is láthatjuk, hogy Kate hogy fog kinézni majd szülése előtt. A northamptonshire-i hasonmásnak egyébként már van két gyermeke, a 11 éves Blake és a 4 éves Abigail, így nem szokatlan számára a terhesség megformálása.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.