Fogyitablettát szednek Hollywood szívtiprói

Meratol George Clooney színész tabletta Leonardo DiCaprio fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákaptak a férfiak a fogyasztótablettára, mióta megtudták, hogy a hollywoodi szupersztárok, George Clooney és Leonardo DiCaprio is rajonganak érte.

George Clooney és Leonardo DiCaprio neve tuti sikert jelent. Amióta kiderült, hogy mindketten kedvelik az egyik népszerű fogyasztótablettát, a férfiak viszik, mint a cukrot. Két hónap alatt 25 ezer üveggel adtak el a "csodaszerből", ráadásul a vásárlók kétharmada ma már nem nő, hanem pasi - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Leo és George

A pirulák egyébként különféle füvekből készültek. Van bennük kaktuszlevél, fügekaktusz és alga. A tabletta felgyorsítja az anyagcserét, hogy beinduljon a zsírégetés, miközben csökkenti az étvágyat. A brit férfiak kétharmada túlsúlyos, de egyre többen szeretnének tenni ellene. A két színészóriás biztos nagy motivációt jelent majd az erősebb nemnek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.