Izmos felsőtesttel pózolnak a sorozatsztárok

sorozat férfi LifeNight félmeztelen sztár kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puha mackókból izmos félistenekké avanzsálódtak a TOWIE tévésorozat férfisztárjai.

Hat hét alatt gyúrták izmosra magukat a TOWIE című brit valóságshow férfijai. A látvány magáért beszél, a srácok ugyanis a félmeztelen pózolást is bevállalták a Men's Health magazin átváltoztató programja után. A fiúktól egyébként nem áll távol ez a műfaj, néhány hónapja már készült róluk egy nagyon szexire sikeredett képsorozat.
A valóságshow-sztárok mind keményen megdolgoztak az eredményért. A szigorúan meghatározott étrend mellett az izzasztó edzések sem maradhattak el.

Forrás: www.menshealth.co.uk
Forrás: www.menshealth.co.uk

James Argent, aki 12 kilótól szabadult meg a program során, a bulizás alatti alkoholt hiányolta leginkább, míg a 22 éves Ricky Rayment letette a cigarettát és felhúzta a bokszkesztyűt, az éjjeli lakomák helyett pedig inkább a kockás hasra koncentrált. A legnagyobb változáson Chris Drake esett át. Az alkohol kizárása és a helyes táplálkozás edzésekkel kombinálva úgy tűnik, egyenes utat jelent a tökéletes testhez. Ha kíváncsi vagy, hogy mutatnak fotókon a fiúk, ide kattintva nézheted meg.

Fotó: Julian Laidig
Fotó: Julian Laidig


Kövesd a Szexpázsit blogot a Facebookon is!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit, valamint egy jó történetet.
Kövesd a Szexpázsit oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A SZEXPÁZSIT OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.