Tóth Gabi Kustánczi Lia Muri Enikő Bravo Otto vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha díjátadó, akkor vörös szőnyeg. Ha vörös szőnyeg, akkor ruhamustra. A szombat esti BRAVO OTTO gálára többen is maxiszoknyában vagy maxiruhában érkeztek, de ez a többségüket nem akadályozta meg abban, hogy megmutassák a combjukat vagy a dekoltázsukat - ha már ennyit dolgoztak rajtuk.

KUSTÁNCZI LIA
A playmate-ből lett dj-ről legutóbb akkor hallottunk, amikor nemrég intim fotók kerültek fel róla az internetre. Lia, akinek még szőkén is jól áll a királykék, valószínűleg sokaknak okozott örömet azzal, hogy a dekoltázsát és hosszú combjait nem zárta be a maxiruhába.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Még több fotóért kattins a képre!

A CÍMLAPLÁNYOK
Egyikük sem nyerte meg A címlaplányt, mégis ott volt a gálán a pasija miatt a versenyt feladó Maya és a műsor első felében kiszórt Amina is. Amina olyan maxiruhát választott, amelynek a csipkebetéte nyilvánvalóvá tette, hogy a lánynak a két mellén túl van köldöke is.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

TÓTH GABI
A piros ruha arany övvel kombináció már a JOY magazin 15. születésnapi buliján is közkedvelt volt, akkor Csobot Adél és Nika is ilyen elgondolásra szavazott. Tóth Gabi az egészet turbánszerű hajpánttal, Jennifer Lopez fülbevalóval és "minél látványosabb, annál jobb" dekoltázzsal tette feledhetetlenné. Az eredmény egy olyan összevisszaság lett, amin a masszív motoroscsizmával csak rontani lehet.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Még több fotóért kattints a képre!

MURI ENIKŐ ÉS CSOBOT ADÉL
Az x-faktoros lányok egymásra találtak a vörös szőnyegen és jé, mindketten maxiban érkeztek. Azért jó lett volna, ha előtte a tükörbe nézve megállapítják - akár közösen -, hogy Adél ruhája túl hosszú, Enikő pedig jobban teszi, ha nem a szoknyán kívül viseli a fehér topot. Muri Enikő nyakláncáért és Adél rúzsszínéért viszont mégis felfelé kerekítjük a jegyüket: gyenge közepes.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

HORVÁTH ÉVA
Piros. Maxi. Mintha már láttuk volna valahol. Még a dekoltázs is stimmel. Horváth Éva nem gondolta túl, az eredmény pedig önmagáért beszél helyettünk is.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Kattints a többi fotóért a képre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.