hipnózis trónörökös Katalin hercegnő szülés brit királyi család Vilmos herceg jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő magán jógaórákat vett, így készült a nagy napra. Ráadásul édesanyja is segíthet neki, aki elvégzett egy szülésznőképzőt.

Katalin bármelyik pillanatban életet adhat a kis trónörökösnek. Mivel természetes úton, fájdalomcsillapító nélkül akar szülni, jógával gyakorolt. Ez segített a hercegnőnek, hogy terhessége alatt végig erős maradjon testileg és lelkileg is. Olyan gyakorlatokat sajátított el, amelyek enyhíthetnek a fájdalmán - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Felröppent az a hír is, hogy Vilmos felesége hipnózisban szülne. Ilyenkor az anya különböző vizuális és légzési technikákat alkalmazva ad életet gyermekének. Sőt, még lehet egy hatalmas segítsége: az édesanyja. Kiderült ugyanis, hogy Carol a '70-es években elvégzett egy szülészképzést, mielőtt a British Airways légiutas-kísérője lett.

Egyes hírek szerint Katalin július 11-re van kiírva, míg más értesülések 13-áról szólnak. Az biztos, hogy férje, Vilmos a hétvégén nem lesz London környékén: 100 mérfölddel arrébb pólómeccset fog játszani. Reméljük, nem marad le első gyermeke születéséről..


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.