fashion week modell LifeNight fétis cipő David Gandy reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Gandy néhány képkocka erejéig bújt a cipőfetisiszta szerepébe, és szebbnél szebb modelleket vitt az ágyába.

David Gandy újabban szebbnél szebb hölgyekkel hentereg, hogy aztán másnap reggel kereket oldhasson az eltulajdonított magas sarkúkkal együtt. Nem kell megijedni, a sármos modell egy erotikus jelenetekben bővelkedő divatfilm kedvéért játszotta el a titkos cipőfetisisztát, így népszerűsíti Bionda Castana csodaszép topánjait. "A forgatás alatt sokat tanultam arról az érzelmi kötődésről, ami a nő és a cipője között van és arról, hogyan befolyásolhatja egy-egy darab az érzelmeit" - árulta el a 33 éves modell a MailOnline-nak. David szerint a legérdekesebb mégis az, ahogy a nők önbizalma megnő egy-egy magas sarkú viselésétől. És mint tudjuk, nincs szebb látvány egy magabiztos nőnél.

Fotó: Terry Richardson
Fotó: Terry Richardson
Kövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc, vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.