trónörökös Katalin hercegnő brit királyi család Vilmos herceg London születések
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megszületett Katalin és Vilmos első gyermeke. A baba most a harmadik helyen van a brit trónutódlási sorban. Gratulálunk a hercegi párnak!

Egy egész világ lélegzetvisszafojtva várta, hogy megszülessen a királyi baba. Ahogy a Life.hu is megírta, Katalint reggel szállították a St. Mary's Kórház Lindo Wing szárnyába, ahová férjével, Vilmos herceggel együtt autón érkezett. A hercegnő londoni idő szerint délután 16 óra 24 perckor, 3,8 kilogrammal hozta világra a trónörököst, aki kisfiú lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A szülés az észak-londoni Paddington kerület St. Mary's Kórházának Lindo Wing nevű szülészeti magánklinikáján zajlott, ahol annak idején Diana hercegnő is szülte Vilmost és Harryt. Vilmos feleségéről december elején derült ki, hogy várandós, miután terhességi rosszullétei miatt kórházba kellett szállítani. A kis újszülött jelenleg a harmadik helyet foglalja el a brit trónutódlási sorban, és édesapja után az Egyesült Királyság uralkodója lesz.

Katalin hercegnő már bent van a szülőszobánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130722-katalin-es-vilmos-egyutt-mentek-be-autoval-a-stmary-korhazba.htmlVégre valami! Katalin és Vilmos Londonba utaztakhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130719-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-buckleburybol-londonba-utaztak-penteken.htmlMindenkit átvernek Katalinék?http://www.life.hu/anyaskodj/20130719-katalin-hercegno-kate-middleton-elso-gyermekenek-szuletesevel-atverik-az-ujsagirokat.htmlÍgy néz ki Katalin és gyermeke - bizarr portréhttp://www.life.hu/szorakozz/20130716-kaya-mar-spanyol-muvesz-bizarr-portret-keszitett-katalinrol-es-a.htmlÍgy neveznék Vilmos és Katalin első gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130714-a-viktoria-nevet-adnanak-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-elso.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.