A Pereld a nőt! színésznője a közösségi oldalán promotálja cuki unokaöccsét, aki nemrég modellkarrierbe kezdett.

Ha jóképű celebekről van szó, igaznak tűnik a mondás, miszerint nem esik messze az alma a fájától. Elizabeth Hurley és unokaöccse, Miles Hurley esetében is úgy fest a dolog, jó génekből a família minden ágára jutott.

Forrás: Twitter/Liz Hurley

A bájkeverő színésznője a Twitter oldalán hívta fel a nagyérdemű figyelmét Milesra, akinek modellfotóitól hemzseg a 48 éves sztár profilja. Az egykor sikeres modellként ténykedő Liz tudhatja, mi a dörgés a szakmában, és talán épp így próbálja segíteni a kisfiús arcú Miles karrierjét, akit 16 éves kora ellenére nemrég az egyik legnagyobb modellügynökség le is szerződtetett magának.

Fotó: Terry RichardsonKövesd a Napi hímet a Facebookon!


Mert igenis minden nap megérdemelsz egy szexi pasit. Kövesd a Napi hím oldalt a Facebookon és hagyd, hogy naponta egy szexi arc vagy test elcsábítson!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A NAPI HÍM OLDAL!Korán kezdett modellkedni a Baldwin lányhttp://www.life.hu/life/galeria/20130806-fotokon-akkor-es-most-kim-basinger-szineszno-es-lanya-ireland.html Így nyaralj modellek módjára!http://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-pucsitva-edzett-a-modell-claudia-romani.html Kifutóról a pályára: modellből lett edző Tihanahttp://www.life.hu/szorakozz/20130801-lifenight-modellbol-lett-a-horvat-ferficsapat-vezetoedzoje-tihana-nemcic.html Szürke egérré változott a szupermodellhttp://www.life.hu/szepulj/20130729-szurke-egerre-valtozott-a-szupermodell-leonardo-dicapro-exe-bar-refaeli.html Nem tökéletesek, de gyönyörűek: fogyatékos modellekhttp://www.life.hu/gyogyulj/orvosok/20130725-a-fogyatekos-modellek-a-kifuton-interju-vasas-vanda-toloszekes.html