Húszévesek epekednek a hatvanéves modellért

modell rajongó LifeNight idős bók Nagy-Britannia férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suzy Monty a maga 62 évével Nagy-Britannia legidősebb glamourmodellje, aki után ma is megfordulnak a fiatal férfiak. Nem semmi!

"Azért szeretnek, mert egy idős hölgy vagyok egy fiatal testében" - árulta el Suzy Monty, akit a Closer magazin faggatott sikerének titkáról.

Forrás: http://purpleport.com/portfolio/suzymonty
Forrás: http://purpleport.com/portfolio/suzymonty

Kattints a képre, és nézz meg még több pikáns fotót Suzyról! (18+)

A 62 éves modellért ugyanúgy rajonganak ma is a férfiak, mint régen. Sőt, nemcsak az idősebb generáció tagjaitól zsebeli be a bókokat, hanem a huszonévesek is ugyanúgy felfigyelnek a ma is csinos és fiatalos nőre. Hiába próbálkoznak azonban, Suzy már több mint 40 éve boldog házasságban él férjével, Johnnal. Suzy, aki példaképének Helen Mirrent tartja, először 10 évesen lépett a kifutóra, végigmodellkedte a húszas, később a harmincas éveit, majd egy hosszabb kihagyás után nemrég ismét a kamerák elé állt. Az sem jelent neki problémát, ha bikinire kell vetkőznie, hiszen rendszeresen tesz érte, hogy megőrizze karcsúságát és fiatalos megjelenését. Hosszú sétákra indul kutyájával, egészségesen étkezik, arcmasszázsokra jár, és ha lehet, nem sminkeli magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.