Simon Cowell terhesség szülés magas sarkú várandósság X-Factor dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban a Life.hu megírta, a X-Factor mogulja, Simon Cowell barátja feleségét ejtette teherbe. Laurennek ez már a második terhessége, így talán érthető, hogy magabiztosan lavírozik magassarkú topánjában a lépcsőn. De vajon biztonságos ez?

Nem mondhatnánk, hogy Simon Cowell a széltől is óvja várandós párját, ugyanis míg a kismama egy brutális magassarkúban vonaglik hat hónapos terhesen, addig ő mellette dohányzik. A fotókat a Daily Mail tette közzé.

Forrás: Northfoto

Várandós barátnőjét osztotta Simon Cowel című cikkünkből is kiderült, hogy Simon valójában nem egy mintaférj, ugyanis agresszív, és amikor épp felrobban az idegességtől, még párját is megríkatja.

A Daily Mail cikke szerint Simon önmagához képest nagyon jól viselkesdik azóta, hogy kiderült, gyermeke születik. Elmondaása szerint készen áll arra, hogy fenekestől felfordul majd az élete. Akkor már csak azt nem értjük, az miért nem fordult meg a fejében, hogy mondjuk leszokjon a dohányzásról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.