Cipőfűzővel kötötték el a baba köldökzsinórját

Thinkstock -
köldökzsinór inkubátor Hatvan cipőfűző kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészséges kisfiút találtak a hatvani Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet csecsemőmentő inkubátorában péntek reggel.

Az inkubátor riasztója 9 óra előtt pár perccel szólalt meg. A kisfiú azonnal az újszülött osztályra került. Az első orvosi vizsgálatok szerint a kicsi egészséges, 3150 grammos, a szülés egy napon belül történt – írja az MTI.

Illusztráció Thinkstock

Az újszülöttet ellátták, a köldökzsinórt cipőfűzővel kötötték el, felöltöztették, úgy helyezték el az inkubátorban. A kisfiú egyelőre a Hatvani Albert nevet kapta. Az inkubátort tavaly október 8-án tették ki, ez volt az első alkalom, hogy gyermeket helyeztek el benne.

Könnyes videó az édesanyákrólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140110-a-p-g-2014-es-teli-olimpia-tiszteletere-keszitett-reklamvideoja-a-sportolok-edesanyjuknak-mond.htmlAkik szerint a pedofília nem bűncselekményhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131227-akik-szerint-a-pedofilia-nem-bun-ket-nemzetkozi-szervezet.htmlLányáért harcol Toncsihttp://www.life.hu/anyaskodj/20140110-balint-antonia-eljarast-inditott-kislanya-apja-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.