húszas évek Takács Nóra jelmez némafilm farsang Hogyan legyek jó nő?
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig léptünk ki a karácsonyi és szilveszteri ünneplésből és szusszantunk pár hetet, máris a nyakunkon a farsangi szezon. Idén is mutatok pár könnyen kivitelezhető jelmezötletet. Ma például egy egészen különleges, mégis egyszerűen elkészíthető darabot. Kezdjük is!

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!

Tudtad? Elindult a Jónő blog,
ahol Nóra csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik!
Készíts kislányosan szexi farsangi jelmezt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140122-hogyan-legyek-jo-no-keszits-kislanyosan-szexi-farsangi-jelmezt.htmlJónő blog: Télen is színesenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20140129-jono-blog-telen-is-szinesen.htmlAttól, hogy itt az igazi tél, még nem kell lemondanunk a színekről. Nézzétek csak milyen klassz, vidám pulcsikra bukkantam a kedvenc turimban! Arról már nem is beszélve, hogy az áruk is igen jutányos volt.SztárszerzőkOrigoElkendőzzük azt, ami nem tökéleteshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140128-takacs-nora-szakertoi-level-elkendozzuk-azt-ami-nem-tokeletes.htmlTakács Nórát, a Hogyan legyek jó nő? sorozatunk arcát rengetegen keresik fel, hogy a tanácsát kérjék egy-egy szépségápolási kérdésben. Nóra a múlt héten néhány remek farsangi jelemzötletet mutatott be, most pedig elárulja fő ellenségünk, a pattanások elkendőzésének legfontosabb lépéseit.Hogyan Legyek Jó NőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.