Az ellenség neve: narancsbőr

Forrás: Thinkstock -
esküvő narancsbőr szántó daniella új élet projekt életmód változtatás fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy közeleg a jó idő, a rövid sortok és szoknyák szezonja, egyre rettegettebb ellenségünkké válik a narancsbőr, amit legszívesebben inkább elrejtenénk a világ elől. Ez a probléma sokszor még azokat is érinti, akiken nincsen túlsúly, sőt kifejezetten vékonyak.  

A leggyakrabban érintett testrészek a combok, különösen a combok hátsó része, illetve a fenék. Manapság sok testkezelésről és kozmetikumról hallhatsz, amelyek látványos megoldást kínálnak, és feszes bőrt ígérnek, de tudnod kell, hogy a narancsbőr elleni eredményes harchoz több frontról kell támadást indítani. Nézd meg, hogyan!

Forrás: Thinkstock

Daniella ismét akcióba lendülthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140321-daniella-ismet-akcioba-lendult-a-kezdj-uj-elet-projektben-a-betegsege-utan-sportolni-indult.htmlDaniella betegsége után (ki tudja, talán edzőinek egészséges smoothie-jainak hála) új erőre kapott, és ismét mozgásba lendült. Daniella--Müller Péter: „Az igazi szerelemnek nincs vége”http://www.life.hu/ujelet/daniella/20140312-muller-peter-az-igazi-szerelemnek-nincs-vege-uzenet-a-hazassagra-keszulo-daniellanak.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Ezúttal a Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottjának, az esküvőjére készülő Daniellának írt néhány sort a házasságról és a szerelemről. DaniellaOrigoDaniella futócipőt húzotthttp://www.life.hu/ujelet/daniella/20140318-daniella-futocipot-huzott-es-futo-edzesre-vittek-mozgaskoordinatorai.htmlDaniella - talán nem haragszik meg, ha leírjuk - szó szerint nehezebb esetnek ígérkezett már a kezdet kezdetén is, mint Kinga, akinek azért mégiscsak volt bizonyos sportolói múltja. De hiszen nyíltan vállalta is, hogy azért jelentkezett pályázatunkra, hogy segítségünkkel ledobjon pár kilót és jobban érezhesse magát a bőrében a nyár végi álomesküvőjén.DaniellaFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.