Íme Dundika szépségtitkai

Forrás: TV2 -
alak bőr szexi szépségtipp szépségtrükk Dundika Majka playmate edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka szexi kedvese, Dundika tökéletes alakjának és csodás bőrének a titkáról vallott. 

Bár évekkel ezelőtt a Dundika becenevet kapta, Majoros Hajnalkáról sosem jutna eszünkbe egy kövér vagy kerekded nő. Az egykori playmate a Story magazinban mesélte el szépségtitkait.

Forrás:TV2

„Amikor fáradt a szemem, uborkát és krumplit teszek rá, ezzel a duzzanatok jól kezelhetők. Ezenkívül minden reggel és este hideg és meleg vízzel váltogatva mosom meg az arcom. Lefekvés előtt pedig alapszabály, hogy lemosom a sminkemet" – kezdte Dundika, aki emellett az alakjára is figyel.

„Két hónapja kezdtem el konditerembe járni, most sima súlyzós edzést végzek személyi edzővel" – magyarázta a szexi anyuka, aki az étkezésre is odafigyel. „Sok gyümölcsöt és zöldséget eszünk és mivel a kisfiam is ehhez szokott, így a csoki helyett is zöldséget rágcsálunk. Emellett minden nap minimum másfél-két liter vizet megiszom" – mondta Dundika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.