Újabb ismeretlen nő villantott bugyit a vörös szőnyegen

Forrás: AFP/Loic Venance -
bugyi Cannes-i filmfesztivál villantás Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, idén mindent megtesznek a figyelemért és a 15 perc (másodperc?) hírnévért azok a vendégek, akiknek valamiért engedik, hogy a cannes-i vörös szőnyegre lépjenek.

Az első látványos bugyivillantáson már az első fesztiválnapon túl is voltunk, majd következett az a vendég, aki bugyi és melltartó nélkül pózolt a vörös szőnyegen és akinek a kilétét máig homály fedi. Azóta Pamela Anderson mellbimbói is megcsodálták, milyenek is a Cannes-ban villanó vakuk fényei.

Forrás: AFP/Loic Venance

Miért is csodálkozunk, hogy a fesztivál vége előtt öt nappal újabb ismeretlen vendég mutatta meg alsóneműjét a fotósoknak? A hölgy Aurelien Wiik francia színész kísérőjeként lépett a vörös szőnyegre egy kis híján köldökig dekoltált és magasan felsliccelt ruhában, amely egyenesen kikövetelte magának a villantást.

Jé, Marion Cotillard is imádja a gombokat!http://www.life.hu/trend/20140520-marion-cotillard-gombokkal-diszitett-ruhaja-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon.htmlTakács Nórától megtanulhattad, hogyan újíthatod fel a pólódat gombokkal. Marion Cotillard francia színésznőtől pedig ellesheted, mit csinálj akkor, ha annyi gombod van, mint égen a csillag.Trend--Mi történt Eva Longoria pocakja körül?http://www.life.hu/trend/20140520-eva-longoria-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalra-valasztott-ruhaja-pocakot-csinalt-neki.htmlJó néhány plusz centivel gazdagodott a színésznő hastájéka – hála a cannes-i filmfesztiválra választott ruhájának.Trend--Pucérkodás a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20140520-a-cannes-i-filmfesztivalon-egy-muvesz-pucer-keblekkel-allt-a-voros-szonyegre.htmlNos, ahogy már írtunk erről, a cannes-i filmfesztivál nem csupán a filmek, de a különleges ruhák seregszemléje is. De ennyire? Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.