Bugyi és melltartó nélkül parádézott egy vendég a cannes-i vörös szőnyegen

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli -
melltartó nélkül ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg bugyi nélkül Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cannes a botrányairól híres - a ruhabotrányokról épp úgy, mint más, a filmfesztiválhoz kapcsolódó vérlázító eseményektől.

A cannes-i vörös szőnyegen nem mindenkinek van neve. A fotóügynökségek a sokadrangú, de valamiért mégis csak meghívott embereket egyszerűen vendégeknek nevezik, így mi sem teszünk másképp. Egy hölgy valószínűleg megirigyelte a cannes-i világsztárok botrányait - kezdve akár Sharon Stone bugyivillantásától egészen Eva Longoria gigászi villantásáig. A hölgy, akiről csak egy részletfotót kaptunk, lazán bugyi és melltartó nélkül lépett a vörös szőnyegre - a kép alapján. Reméljük, hamarosan megmutathatjuk, ki áll a ruha alatt.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli
Blake Lively áttetsző ruhában nyűgözte le Cannes-thttp://www.life.hu/trend/20140515-blake-lively-attetszo-hofeher-ruhaja-a-cannes-i-filmfesztivalon-2014-2-nap.htmlAz amerikai világsztár már a nyitó napon sem hagyott kétséget afelől, hogy stílusból verhetetlen. A cannes-i filmfesztivál második napján még szexisebb volt, mint az elsőn.Trend--Ki volt Cannes szépe a filmfesztivál nyitónapján?http://www.life.hu/trend/20140514-elkezdodott-a-2014-es-cannes-i-filmfesztival.htmlSzerda este végre birtokba vehették sztárjaink a 67. cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét, amely a botrányszagú Grace Kelly életéből készült Grace – Monaco csillaga című filmmel és Nicole Kidman ijesztőre sikerült mosolyával nyitotta meg kapuit. Megmutatjuk, milyen ruhában léptek a sztárok a vörös szőnyegre.Trend--Itt az első cannes-i bugyivillantáshttp://www.life.hu/trend/20140514-ime-az-elso-bugyivillantas-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon-ayem-nour-francia-tevesztar-szoknyaja.htmlNem telhet el Cannes villantás nélkül! Mától startol a 67. cannes-i filmfesztivál.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.