Gyors szépségtipp a világ legolcsóbb szépítőszerével

tojás Takács Nóra szépségtrükk Hogyan legyek jó nő? arcpakolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári forróság nem tesz jót sem a hajnak, sem a bőrnek, így nem árt kényeztetni magunkat kicsit. Most mutatok egy olyan szépségtrükköt, ami nemcsak gyors, de nagyon hatásos is: a tojás arcra és hajra is tökéletes. Próbáljátok ki!

Kezdd a reggelt egy mennyei, vitamindús finomsággal!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140717-hogyan-legyek-jo-no-sporolj-idot-reggel-vitamindus-gyors-reggelivel.htmlHiába a reggeli rohanás, reggelizni muszáj, és az sem árt, ha valami vitamindús étellel kezded a napot. Most mutatok egy gyümölcsös-joghurtos finomságot, ami pár perc alatt elkészül, és igazán finom - imádni fogod!Ébredj velünk!--Nincs több hely a naptáradban? Van megoldás!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140721-ebredj-velunk-oszd-be-jol-az-idodet-ha-mar-nincs-tobb-hely-a-naptaradban.htmlMit tegyünk, ha több a feladat, mint ami belefér egy napba? Hogyan lehet emberibbé tenni a túlzsúfolt határidőnaplót? Írásunk most azoknak szól, akik rendszeresen szembesülnek a fenti problémával.Ébredj velünk!OrigoSpórolj időt az öltözködéssel - használd okosan az alapdarabokat!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140715-oszd-be-az-idodet-es-sporolj-nehany-percet-valogasd-ossze-a-ruhaidat.htmlNyáron a naptáradban egymást érik a jobbnál jobb programok, ám nincs időd munka után hazaugrani? Spórolj az időddel! Trükkös alapszettjeinkkel akár az irodai mosdóban is az este királynőjévé változhatsz - ismerd meg az összeállítást, ami mindenhová passzol!Ébredj velünk!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.