Kezdd a reggelt egy mennyei, vitamindús finomsággal!

vitamin Ébredj velünk! müzli reggeli időbeosztás
Hiába a reggeli rohanás, reggelizni muszáj, és az sem árt, ha valami vitamindús étellel kezded a napot. Most mutatok egy gyümölcsös-joghurtos finomságot, ami pár perc alatt elkészül, és igazán finom - imádni fogod!

Spórolj időt az öltözködéssel - használd okosan az alapdarabokat!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140715-oszd-be-az-idodet-es-sporolj-nehany-percet-valogasd-ossze-a-ruhaidat.htmlNyáron a naptáradban egymást érik a jobbnál jobb programok, ám nincs időd munka után hazaugrani? Spórolj az időddel! Trükkös alapszettjeinkkel akár az irodai mosdóban is az este királynőjévé változhatsz - ismerd meg az összeállítást, ami mindenhová passzol!Ébredj velünk!--A halogatás bajnoka vagy? Tegyél ellene!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140714-a-halogatas-formai-es-elkerulese.htmlHalogatásról akkor beszélünk, amikor a személy indokolatlan módon elhalasztja a sürgős feladat elvégzését vagy olyan feladatot kezd el helyette, ami még várhat. A halogatás két kulcsfogalma az elhalasztás és a racionális indok hiánya. Ha e kettő közül bármelyik elmarad, akkor nem beszélünk halogatásról. Nem számít tehát halogatásnak, ha indokoltan tesszük át a feladatot egy másik időpontra, amikor is valóban elvégezzük.Ébredj velünk!OrigoSosincs napi öt perced csak magadra? Ébredj velünk egy hónapig - mi segítünk!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140711-ebredj-velunk-bekoszono-tippek-a-helyes-idobeosztashoz.htmlGyakran érzed azt a nap végén, hogy millió dolgot elvégeztél otthon és a munkahelyeden is, de magadra már azt sem tudod, mikor volt utoljára öt szabad perced? Ennek most vége!Ébredj velünk!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.