Rákos sejtek a báli ruhákon - nem mindennapi ruhaköltemények

Forrás: Youtube -
fashion week rákos megbetegedés sejt tervező mikroszkóp felvétel estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi ruhakölteményeket tervezett egy egyetemi adjunktus. Rákos sejtek adták az inspirációt.

Szokatlan inspirációs forrása akadt Jacqueline Firkinsnek: a brit Columbiai Egyetem Színház- és Filmművészeti Tanszékének adjunktusa rákos megbetegedések mikroszkopikus felvételeit tette 10 estélyi ruhára.

Forrás: Youtube

A szokatlan kezdeményezés valójában egy kutatási projekt része, amely során azt vizsgálják, hogyan hat a betegség a rákbeteg testére és testképére. Hogy hogyan kerülnek a sejtek a ruhákra, az az alábbi videóból derül ki:

Az idei nyári trendek a pasik szemével

Natúr ajkak, gyógypapucs és színes tincsek. Míg mi azonnal rávágjuk, ez a menő idén nyáron, addig férfitársaink olykor értetlenül figyelik lelkesedésünket: tényleg ez kell nekünk? Hogy mitől rázza ki őket a hideg, tudd meg IDEkattintva.

5 kérdés a szépségről: Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20140813-5-kerdes-a-szepsegrol-szabo-zsofi-szineszno-a-joban-rosszban-sztarja.htmlA Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. Trend--Manipulált fotóival átverte a világot a divatblogger, most bocsánatot kérhttp://www.life.hu/trend/20140817-photoshopolta-fotoit-a-divatblogger-aki-a-dothehotpants-blogot-irja.htmlDana Suchow divatblogger saját magát leplezte le: bevallotta, manipulálta a róla készült fotókat. Hol a csípőjéből, hol a hasából faragott le egy keveset. Most bocsánatot kér az olvasóitól.Trend--Kiszivárgott fotó: meglepő lesz a szeptemberi Vogue címlapjahttp://www.life.hu/trend/20140817-a-2014-szeptemberi-vogue-cimlapja-meglepo-szupermodellek-szerepelnek-rajta.htmlVissza a gyökerekhez! Vajon ez volt az alapkoncepció, ami miatt a Vogue szerkesztői úgy gondolták, sztárok helyett ismét szupermodelleket tesznek a legfontosabb divatmagazin legfontosabb számának címlapjára?Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.