"Kiver tőle a víz!" - 10 idei nyári trend, amiről a pasiknak is megvan a véleménye

fashion week stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolom, nem sokan vitatkoznának velem, ha azt mondom, mi nők inkább a nőknek, mint a férfiaknak öltözünk. Örömmel vásárolunk zsákruhákat, gyógypapucsot és festjük kékre a szempillánkat, mert ez a divat, a pasik meg békéljenek meg ezzel úgy, ahogy akarnak. 2014 nyarán is felbukkant jó pár extrém stílusirányzat - lássuk, mi a véleményük ezekről a férfiaknak.

1. Szexi egyberészes fürdőruha

Hol vannak már a klasszikus Baywatch-fürdőruhák? A mai egyberészes darabok alig takarnak, és őrülten szexisek - vagy mégsem?

Forrás: Calcedonia

Gergő, 26, informatikus: "Tetszik... De azért a bikini még mindig jobb."

Zétény, 31, bankár: "Pamela Anderson óta tudjuk, hogy az egyberészes fürdőruha életmentő lehet, ha túlkoktélozva vagánykodsz a szörfdeszkán. Egyébként meg ha bomba a tested, mindegy, mit viselsz!"

Botond, 38, jogász

Nem tetszenek, mert túl sokat takarnak. Az extra fazonok meg végképp nem. Csakis az apró bikinik jönnek be.

2. Crop top

Haspóló csinos szoknyához, farmersorthoz, elegáns nadrághoz - idén ez az egyik slágerdarab!

Forrás: AFP

Gergő

Nem rossz, csak nagyon nem mindegy, ki hordja. Láttam már olyan lányt, aki úgy nézett ki, mintha egy kövér kisgyerek pólóját vette volna magára...

Zétény: "Nem vagyok különösebben has-fetisiszta, de mindig érdekes, ha a nő csak egy apró szeletet mutat meg magából. Egyből beindul a fantázia, kinek lefelé, kinek felfelé!"

Botond: "Imádom, mert nagyon szexi tud lenni egy szép női has. Kár takargatni!"

3. Ripped jeans - szakadt farmer

Imádjuk, különösen tűsarkúval és egy egyszerű, szexi toppal. Laza, menő és persze kényelmes - nemde?

Forrás: Northfoto

Gergő: "Imádom! Szerintem laza és underground külsőt kölcsönöz a csajoknak."

Zétény

A szakadt farmerekhez nekem párosul valami dirty érzés… eszembe jutnak a fesztiválok, a sárban táncolás, a semmi nem számít feeling… és ezt szeretem!

Botond: "A szakadt farmerral semmi bajom, de azt nem szeretem, ha túlzásba viszik, és minden négyzetcentin szakadás van. Az mindig Milli Vanillira emlékeztet."

4. Tüllszoknya

Bájos, trendi, egy egyszerű trikóval pedig abszolút imádnivaló - már Carrie Bradshaw párizsi kalandja óta imádjuk ezt a ruhadarabot.

Forrás: Topshop

Gergő: "Szerintem elég cinkes. Legfeljebb egy halloween-bulira jó, ha valaki zombi balerinának öltözik, és nem zavarja, hogy magyarázkodnia kell. Mert amúgy szerintem ez a cucc egy habcsókra jobban hajaz!"

Zétény

Na, az egyik olyan ruhadarab, ami minden kislány, tini, anyuka, nagymama álma, bár senkinek nem áll jól! Javaslok mellé egy csillámpónit, egy búcsús nyalókát és meg is van a beutaló valamelyik csendes, nyugodt ősfás intézetbe...

Botond: "Nem arról van szó, hogy nem szeretem, egyszerűen csak mindig a szúnyoghálóra emlékeztet, és szerintem képtelenség úgy viselni, hogy szexi legyen."

5. Gyógypapucs

Kényelmes, viszont inkább csúnya, mint csinos. Mégis szeretjük, mert néha kell egy kis lazulás a tűsarkú szandálok és magas taplú papucsok után.

Gergő: "Semleges vagyok. Belőlem semmit sem vált ki."

Zétény: "Gyógypapucs, éjszakás nővér, rácsos kórházi ágy, rossz tea... nem túl pozitív asszociációk egy papucs láttán és innentől mindegy is, ki viseli!"

Botond

Horror, és kész.

6. Nude ajkak

Praktikus, hogy nem kell azon agyalni, passzol-e az új élénk színű rúzsunk a szettünkhöz. Télen-nyáron imádjuk a natúr ajkakat.

Forrás: AFP

Gergő

Ezt nem értem! Van egy rúzs, amit azért vesznek meg a nők, hogy mikor felkenik, úgy nézzen ki, mintha nem kentek volna rúzst magukra?

Zétény: "Natúr rúzs??? Az meg minek? Ha egy nő rúzst használ, nem az a lényeg, hogy valami más, vagy erősebb kerüljön a természetes helyére? Nincs jobb egy természetes szépségnél, de akkor minek a rúzs?"

Botond: "Nem vagyok nagy rúzspárti, de ez nekem a semmi extra kategória. A lényegét se nagyon értem."

7. Kócos, fonott frizura

A nyár abszolút slágere - laza, bájos, és több napig eláll. Fesztiválra kötelező, de a munkahelytől kezdve az esti partiig bárhol megállja a helyét.

Forrás: Northfoto

Gergő: "Tud csinos lenni. A tetszik kategóriába tenném."

Zétény: "Szeretem, ha egy nő kreatív és meg tud újulni, ebben pedig a frizuraváltásnak is komoly szerepe van. Új impulzusokat visz a mindennapokba, nem beszélve a vágyálmok kiteljesedéséről!"

Botond

Akinek szép arca van, annak jól áll, akinek nem, azon ez se segít.

8. Babaszínű haj

Hónapok óta számos magyar és külföldi sztár érzi úgy, hogy kell valami szín a frizurájába. Ez az a trend, amiért mi sem rajongunk különösebben - lássuk, mit gondolnak a pasik!

Forrás: Northfoto

Gergő: "Ha egy fesztiválon látom, ott lehet, hogy tetszene, de mondjuk a mindennapokban elég viccesen néz ki."

Zétény

Valahogy úgy vagyok az ilyen extrém hajszínekkel, mint az egyszerű földműves ember a devizahiteles mentőcsomag gazdasági hatásaival: tudom, hogy létezik, csak fogalmam sincs, hogy az kinek jó! Értem én, hogy ki kell tűnni a tömegből, de gondolom, van ennek más formája is...

Botond: "Szörnyű. Nem szeretem az avantgarde dolgokat, én ehhez konzervatív vagyok."

9. Csinos ruha edzőcipővel

Rihanna is így viseli, akkor miért ne? Laza, csajos és nagyon kényelmes - de vajon ez elég a férfiaknak?

Forrás: AFP

Gergő: "Én nem erőltetném. Olyan hatást kelt, mintha valaki szépen felöltözött volna, de a készülődéssel elment az idő és a nagy kapkodásban rossz cipőt vett volna fel."

Zétény: "Ez a sportcipős jelenség nekem nagyon kedves! Talán tudat alatt azt üzeni, hogy ez a csaj foglalkozik magával, odafigyel a testére, egészségesen él, laza, de mégis elegáns, most is az edzőteremből érkezett és oda ugye nem veszünk fel magas sarkút!"

Botond

Imádom! Ez a duó tud ám nagyon szexi és kívánatos lenni!

10. Ceruzaszoknya

Kim Kardashian kedvenc ruhadarabját mi is imádjuk. Persze nem ez a legkényelmesebb szoknyatípus a világon, ám roppant szexi, és jól variálható.

Forrás: AFP, Northfoto

Gergő

Abszolút tetszik. Szerintem ez egy igazi szimbólum. Nőies, csinos, szexi.

Zétény: "Ebben lehet járni? Biztos, hogy nem..."

Botond: "Legyen. Nem rossz, de biztos nagyon nehéz lehet benne normálisan járni. Amúgy egy szép popsin nagyon szexi. Százszor inkább ez, mint a magas derekú nadrágok. Na, azokat ki nem állhatom."

Az ombre még mindig hódít - így készíts színpompás nyári körmöket!http://www.life.hu/trend/20140714-ude-es-szines-nyari-manikur-keszitese-tippek-a-profitol.htmlHunyd be a szemed, és képzeld el, ahogy ülsz a a tengerparton, kezedben egy finom koktéllal, és miközben gyönyörködsz a naplementében, a friss, tengeri szellő egzotikus virágillatot hoz magával... Attól még, hogy a szemeidet kinyitva nem a pálmafák árnyékában, hanem otthon találod magad a kertben, még érezheted az igazi beach-hangulatot: megmutatom, hogy készül a színes nyári manikűr ombre technikával. TrendOrigoDivatmániások, ha összefutnak - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140711-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-kim-kardashian-kate-hudson-emma-watson.htmlA Párizsi Haute Couture divathét nemcsak bennünket, de a világsztárokat is megihlette: szinte az összes divatrajongó híresség tiszteletét tette a fények városában. Csinosak voltak, de lássuk, kik vizsgáztak a legjobban!TrendOrigoKáprázatos színek uralják 2014 őszét - álomruhák a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20140711-parizsi-divathet-2014-haute-coutur-kollekcio-ime-a-kedvenc-ruhak.htmlCsak ámultunk és bámultunk a héten zajlott párizsi divathét fotói láttán. A hét elején már megmutattuk, mit várhatunk 2014 őszére a Chaneltől, a Diortól és még jópár világmárka haute couture kollekciójától - ám itt nem ért véget az ámulat...Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.