Ryker Wixomot olyan sztárok stílusa inspirálja, mint Ryan Gosling vagy épp Zac Efron. És most egy 4 éves kisfiúról beszélünk. Nagyon menő a kissrác!

Divatimádók és anyukák, figyelem! Ha eddig nem ismertétek Ryker Wixom nevét, akkor ideje megjegyeznetek és csatlakoznotok a 4 éves kisfiú Instagram-oldalának követőihez. A kissrác igazi közösségi médiaszenzáció, minden megmozdulását több mint százezren figyelik nap mint nap.

Forrás: Instagram/ministylehacker

És hogy mivel érdemelt ki ekkora figyelmet? Többek között azzal, hogy iszonyú stílusosan öltözködik és mindezt képmegosztó oldalán is közzé teszi.

Íme Hollywood legtrendibb sztárcsemetéi
Suri Cruise, Zahara Jolie-Pitt, Romeo Beckham és Willow Smith - csak néhány név azon gyerekek közül, akiknek stílusát ismert mamája és papája miatt milliók figyelik. Ám nem csupán a hírnevük miatt - a Life.hu cikkét IDE kattintva olvashatod el.
Forrás: Instagram/ministylehacker

Mindebben édesanyja, Collette Wixom segít neki, aki fia népszerűsége óta egyre több ruhadarabot kap a különböző márkáktól, Ryker azonban csak azokat a darabokat viseli, amelyeket édesanyja kiszemelt számára. A 4 éves divatikonról IDE kattintva nézhetsz még több fotót.