Tölgyesi-Khell Cynthiáról vadító kismamafotók készültek

Hujber Ferenc Pintácsi Viki fotó terhesség szexi feleség Tölgyesi-Khel Cynthia kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri felesége hamarosan világra hozza kislányát, de a szülés előtt egy hónappal még vállalkozott egy lenyűgöző fotósorozatra, amivel sikerült hatalmas meglepetést okoznia férjének.

Cynthia gyönyörű és szexi kismama, nem csoda, ha szerette volna megörökíteni a babavárás pillanatait. "A fotók Feri 40. születésnapjára készültek. Anno, amikor Noel 1 éves lett, ő lepett meg engem egy fotósorozattal, amin ketten voltak Noellel. Most szerettem volna viszonozni az akkori kedvességét. A meglepetés sikerült. Feri a fotók láttán sokkot kapott, meghatódott és egy órán keresztül könnyezve nézegette a képeket. Pintácsi Vikivel már régóta ismerjük egymást és amikor megláttam, milyen gyönyörű fotókat készít, tudtam, hogy őt kérem meg, segítsen összehozni ezt az ajándékot" – mondta a Life.hu-nak Cynthia, aki már mindenórás kislányával, de az orvosoktól egy hét türelmi időt kapott.

Fotó: Pintácsi Viki, smink: Komor Antónia, frizura: Kiss Andrea, styling: Pintácsi Viki és Komor Antónia Fotó: Pintácsi Viki

„A pocakom az orvosom szerint a nyugalom szigete, ezért is nem akar még előbújni a kislányom, akit már nagyon várunk. Jól érzem magam, teszek-veszek, sőt még zumbaórákat is tartok. Várom, hogy a gyermekem mikor dönt úgy, hogy elég volt odabent" – mesélte a boldog kismama, akit arról is kérdeztünk, mit szól ahhoz, hogy Feri egy különleges utazásra készül.

„A férjem terveit támogatom, semmiben sem akadályozom őt. Köztünk ez nem jelent problémát és megoldom egyedül is az életünket. Legszívesebben vele tartanék, de most az a legfontosabb, hogy a kisbabámnak biztonságot nyújtsak" – magyarázta Cynthia.

Így szülnek a sztármamák

„Most úgy tervezzük, hogy vízben fogom világra hozni a kislányunkat, ha ő is és a természet is így akarja" – mesélte korábban Cynthia a Life.hu-nak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.