A kutya, aki lepipálja a férfimodelleket – ismerd meg Bodhit!

Forrás: Instagram/mensweardog -
modell kutya zakó modellszakma öltöny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai kutya, Bodhi nem mindennapi tehetségével „Menswear Dog" néven vívta ki a modellszakma elismerését.

Az 5 éves siba inu, Bodhi született tehetség: lehet szó ingekről, kabátokról, vagy lezser pólókról, ő bármit képes eladni. Férfimodelleket megszégyenítő lazasággal pózol a kamerának.

Forrás: Instagram/mensweardog

New York-i gazdái, David Fung és Yena Kim akkor figyeltek fel Bodhi adottságára, amikor egy szombati napon szórakozásból felöltöztették őt. Néhány fotót feltöltöttek az internetre, a reakciók pedig egészen megdöbbentették őket. Rengeteg visszajelzés érkezett különböző cégektől és divatmárkáktól, akik Bodhit akarták a termékeik arcává tenni.

Forrás: Instagram/mensweardog

Azóta a kutya már több világhírű vállalattal dolgozott együtt. A blöki 2013 januárja óta megtalálható az Instagramon is. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint az, hogy már 146 000 követőt szerzett magának.

Elképesztő, milyen remekül fest egy elegáns zakóban:

Forrás: Instagram/mensweardog

Ezt a lazább szerelést pedig mintha csak rá öntötték volna:

Forrás: Instagram/mensweardog

David és Yena minden idejét Bodhi virágzó karrierjének egyengetésével tölti. „Mindketten úgy döntöttünk, otthagyjuk a munkahelyünket. Ez a lehetőség jó ürügyként szolgált arra, hogy kitörjünk a mókuskerékből és csináljunk valamit, ami kicsit eltér a megszokottól" – nyilatkozta David a Barcroftnak.

Így divatozik Kylie Minogue - tanulj tőle! http://www.life.hu/trend/20141013-kylie-minogue-koncert-lesz-budapesten-ennek-kapcsan-osszeszedtuk-kylie-divatszabalyait.html Negyvenhat múlt, de még mindig szemtelenül mini ruhácskákban mutatja meg eszméletlen alakját Kylie Minogue. Az ausztrál énekesnőt nem küldte padlóra, hogy tíz éve mellrákot diagnosztizáltak nála - gyógyulása után csúcsformában tért vissza. Október 18-án Budapesten koncertezik, mi pedig ennek alkalmából összeszedtük, mit is érdemes ellesni tőle divatfronton. Trend AFP Így csábít luxusra a nagyon szexi Gisele Bündchen http://www.life.hu/trend/20141015-gisele-bundchen-a-chanel-no-5-kampanyvideojaban.html A brazil modell megmutatja, milyen is az életben egy igazi Chanel-asszony. Trend Origo Mi ez a haj, Beyoncé? http://www.life.hu/trend/20141015-beyonce-nagyon-rovid-frufrus-hajat-vagatott-maganak.html A hossz maradt, a szín ugyanaz – egyedül a frufru az, ami megváltozott a 33 éves énekesnő frizurája táján. Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.