Hoppá! Zokniszárból alkalmi kesztyű - ez lehet a halloween-parti sztárja!

kiegészítő Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó kesztyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ideje leszokni arról, hogy ha valami tönkremegy, azt rögtön leírjuk. Nem! Régi zokniból például tökéletes kesztyű készíthető!
Fahéjas illatú ajakápoló csodabalzsam - készítsd el a sajátodat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141013-hogyan-legyek-jo-no-fahejas-mehviaszos-ajakapolo-balzsam-keszitese-sajat-kezuleg.htmlMi mindenre jó a méhviasz! Akár ápoló ajakbalzsamot is csinálhatsz belőle a következő recept alapján.Hogyan legyek jó nőOrigoTrükkös hajfonás - így lesz még játékosabb a copfodhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141010-hogyan-legyek-jo-no-izgalmas-frizura-a-hamis-hajfonat-gumigyurukkel.htmlHiába próbálod, sehogy sem sikerül befonnod a hajadat saját magadnak? Ne izgulj, ma megmutatom a megoldást, amivel garantált a siker!Hogyan legyek jó nő--Bőrradírral frissítsd a fejbőrödet - a hajad hálás lesz érte!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141006-hogyan-legyek-jo-no-borradirral-frissitheted-a-fejborodet-hogy-egeszseges-legyen.htmlPróbáltátok már a fejbőrradírt? Még nem? Pedig nagyon frissítő érzés, ráadásul könnyedén megszabadul a fejbőrünk a sok lerakódott szennyeződéstől!Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.