L.L. Junior kisfia kórházba került

Forrás: facebook/L.L. Junior -
krupp TV2 kisfiú rapper kórház Édes Élet L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper kisfia kruppos megbetegedésben szenved, az aggódó szülőknek most először kellett szembenézniük azzal a rémisztő helyzettel, amikor gyermekük állapota komoly aggodalomra adott okot. 

L.L. Junior a közösségi oldalán osztotta meg a szomorú hírt rajongóival, hogy gyermeke kórházba került. A Life.hu azonnal felhívta az aggódó apukát, hogy van a kisfia és hogyan viseli a kórházban töltött napokat.

Forrás: facebook/L.L. Junior

„A kisfiam kruppos (légúti megbetegedés) lett, amit idővel ki fog nőni. Éppen az ágyban feküdtem, a kis Junior a mellemen, amikor meghallottam, hogy furcsán hörgő hanggal veszi a levegőt. Szörnyű érzés volt ezt hallani, azonnal kiugrottam az ágyból és hívtam a mentőket. Az orvosok azzal biztatnak, hogy a kisfiam ki fogja nőni a betegséget. Mivel a kis Juniornak nagy a mozgásigénye, nehezen viseli, amikor inhalátorgépre teszik, de az megnyugtatja, hogy az édesanyja egész nap vele van. Csilla a kórházban tölti az éjszakákat is. Mióta megszületett a fiam, most lett először komolyabban beteg. Nagy felelősség szülőnek lenni, nemcsak mindig móka és kacagás a gyermeknevelés, hanem vannak fájdalmas pillanatai is" – magyarázta Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.