Kamerák előtt született meg az óriásbaba

Forrás: Origo -
Születés szülés hagyományőrzés Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Kutyák, macskák, nyulak, kecskék, lovak és persze néhány gyerek. A békéscsabai Kovácséknál szám szerint a negyedik gyerek érkezett a családba. A kicsi a Jön a baba Hadas Krisztával című műsor kamerái előtt látott napvilágot. 

A vártnál nehezebben született meg Kovácsék - akiknek hagyományőrző életéről itt olvashatsz - babája, ugyanis a 4200 grammal született Bulcsú születésénél a köldökzsinór előrecsúszott és beszorult az épp születőben lévő baba feje mellett. A baba feje sötétlila volt és azonnal szívták le a váladékot orrából, szájából, hogy levegőhöz jusson. Amikor végre kibújt, a szülésznő egy ideig paskolta, mégsem sírt fel. Végtelennek tűnő másodpercek voltak ezek - számoltak be róla utólag a műsor készítői.

Forrás: Origo

Azóta több mint 3 hónap telt el. Bulcsú óriási és egészséges!Két nővére mindennap zsírosra simogatja a haját - szegény Bendegúz, az eddigi 'kisbaba' most picit háttérbe szorult a lányoknál. Magdi pedig megpróbál sokfelé osztódni, hiszen míg férje dolgozik, ő van a gyerekekkel.

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne Kovácsék megható és példa értékű története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Forrás: LifeNetwork

Jön a baba Hadas Krisztávalhttp://www.life.hu/bulvar/20140505-jon-a-baba-hadas-krisztaval-cimmel-uj-csaladi-musor-indul-a-lifenetwork-tv-n.htmlA LifeNetwork TV vadonatúj műsorában, amelynek szerkesztő-műsorvezetője Hadas Kriszta lesz, egy családot ismerhetünk meg a szülés előtt, közben és után. Még lehet jelentkezni a produkcióba!TV + BulvárFotó: Hirling Bálint - OrigoLeánygyermekre vágyik Novodomszky Évahttp://www.life.hu/csalad/20141017-novodomszky-eva-az-mtva-musorvezetoje-leanygyermeket-szeretne-ferjevel-salvoval.htmlA műsorvezető tíz éve él boldog házasságban olasz férjével, Salvóval. A pár minden vágya teljesült, kivéve egyet, hogy két fiuk mellé érkezzen egy kislány.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huJude Law ötödjére is apa lesz - babát vár az exbarátnőjehttp://www.life.hu/csalad/20141017-jude-law-szinesz-exe-catherine-harding-babat-var-a-sztartol.htmlA világsztár nem aprózza el a dolgokat: hamarosan megszületik az ötödik gyermeke. No de ki az anyuka?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.