Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Szily Nóra Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nő örök, és Szily Nóra is az. Évek óta figyeljük, hallgatjuk, olvassuk és nem mellesleg irigyeljük nőies, vonzó külseje miatt. A héten őt láttuk vendégül.

A nő örök. Ezzel a megállapítással zártuk pár hete Szily Nórával a beszélgetésünket. Akkor ő látott minket vendégül egy kávéra, most rajtunk volt a sor. Izgatottan vártuk, hiszen mindannyiunk fejében megfordult a gondolat: mi újdonságot mutathatunk valakinek, akinek a profi fotózás, a sminkelés, a nyüzsgés a mindennapjai része amúgy is. Aztán arra jöttem rá, hogy Nóra is nő, akinek biztosan jólesik majd egy kis figyelem, egy kis kényeztetés. Megannyi beszélgetéssel, műsorral a háta mögött most eljött az idő, hogy ő legyen a központban!

"Évek óta játszanak a külsőmmel. Sminkben, hajban és ruhák terén is sokféle módon láthattak a nézők az elmúlt 20 évben. Alapvetően csajos, de inkább sportos vonalat képviselek a mindennapokban, így most tetszene, ha huncutul eljátszanánk egy dögösebb, nőiesebb külsővel. Egy ilyen átalakulásnak örülnék ma, csodálkozzanak csak kicsit a fiaim!" Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy Nórának minden jól áll. Pár éve rendszeresen találkozunk különféle műsorokban: néha én megyek hozzá, néha ő jön az én műsoraimba, sőt néha együtt is dolgozunk. Szóval láttam már jó sok szettben és külsővel, és azt kell mondjam, hogy bárki példát vehet róla. Ő tudja, mitől jónő egy jónő! Mostanában pedig kifejezetten ragyog.

/1411/Szily2014111117408

"Egy nagyon érdekes kísérletben veszek részt. Tű, szúrás, vágás nélkül pusztán krémek, bőrradírok és egy szigorú bőrápolási protokollt követve szépítem a bőrömet reggel és este. Nagyon izgalmas látni, hogy milyen szép eredményt érhetünk el drasztikus beavatkozások nélkül is egy kis odafigyeléssel."Oscar is rögtön megjegyezte, hogy milyen szép, sima Nóra bőre, és azt, hogy öröm lesz vele dolgozni! Egy kis beszélgetés, nézelődés után lassan munkához látott a csapatunk: elsőként Niki nyitotta a sort.

Niki nem változtatott Nóra hajszínén: "Nemrég festették, így abban maradtunk, hogy a színén ezúttal nem változtatunk. A forma is tökéletes számára, szóval elsőre úgy tűnt, nagy változtatás nem lesz. Egy szőke ápoló pakolást tettem a hajára, amitől szép fényes lett. Miután a pakolást kimostam és törölközőbe csavartam a haját, feltűnt, hogy milyen csodás Nóra arca frufru nélkül! Rábeszéltük, hogy ezúttal szárítsuk ki a haját az arcából, a fényképek erejéig. Kis unszolást követően beadta a derekát, és milyen jól tette!"

Oscar az arctisztítás után a csodakrémmel hidratálta Nóra bőrét, azután jöttek a valódi trükkök. "Nóra fantasztikus nő, mégis ki kellett zökkentenem a komfortzónájából. Mindannyiunknak megvan a napi rutinja, amiben sikerélményt élünk át, de az csak egy út a sok közül, és ennél sokkal több van egy nőben! Valami újat szerettem volna mutatni neki. Örültem, hogy Niki, a mesterfodrászunk kinyitotta Nórát, azaz az új frizurájával megláttam Nóra arcformáját - sokkal lágyabb és nőiesebb lett tőle! Ez inspirálóan hatott rám. Egy könnyű alapozással egységesítettem a bőre színét. Szemét bézzsel festettem, majd barnával mélyítettem a szempillatövét alul és felül. Fekete krémtussal a szemhéj közepétől kifelé íves tusvonallal fokoztam. Szempilláit fekete szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét megformáztam és a hajszínéhez élénkítettem. Orcáit barackos arcpírral hangsúlyoztam. Érzékiségét feltüzeltem egy élénkpiros ajakrúzzsal. Nóra elragadó személyisége ettől sokkal szenvedélyesebb és érzékibb lett! LOVE!"

/1411/Szily20141111174054

Ruha: Mohito; cipő: Benetton

FASHION DONOR: "Szerettünk volna szuperdögös testére méltó ruhát találni, amely kiemeli kecses vonalait. Mikor megláttuk a darabot, rögtön tudtuk, hogy ez lesz a megfelelő választás. Már az első kattintás után érezhető volt, hogy ha pár fotó erejéig is, de magáénak érzi."

/1411/Szily2014111117437

Amikor megláttuk Nórát a dögös bőrruhában, még az állunk is leesett, olyan csinos volt! Bár picit zavarban volt az elején a számára szokatlan szettben, de aztán kuncogva belement a játékba. Tudom, hogy a mindennapokra kissé túlzás ez a ruha, de szerintem vétek neki bármi mást viselni. :-) A fotózás simán ment, Kata gépe csak úgy kattogott. Őszinte mosoly, biztos testtartás, önbizalom, profi munka - így lehetne összefoglalni a fényképezés perceit. Sokunknak lenne tőle mit tanulni. "Boldogan mondja egy ember magáról azt, hogy szép a szeme vagy a haja. A jó tulajdonságainkra, adottságainkra büszkék vagyunk. Kicsit dolgozni kéne azon is, hogy elfogadjuk a nem tökéletes oldalunkat is. Ez a siker, a kiegyensúlyozottság titka."

Megtaláltuk Emma Stone magyar hasonmását, Brigit!http://www.life.hu/atalakitunk/20141104-atalakit-a-jono-team-emma-stone-magyar-hasonmasa-a-17-eves-lany.htmlMegtaláltuk Emma Stone hasonmását! Briginek sokan mondják, hogy hasonlít a híres színésznőre, ő azonban eddig nem hitte ezt el. Mire véget ért az átalakítása, sikerült meggyőznünk, hogy mégis. ÁtalakítunkOrigoCsajos napra vágyott a férfias szakmával büszkélkedő Fruzsihttp://www.life.hu/atalakitunk/20140818-atalakit-a-jono-team-noiesebb-kulsore-es-egy-csajos-napra-vagyott-a-fiatal-mernok.htmlHa valaki férfias szakmát választ, attól még öltözködhet nőiesen. Pont ezért látogatott el hozzánk Fruzsi, aki egy kis változatosságra és egy igazán klassz, csajos napra vágyott a fiús mindennapok között.ÁtalakítunkOrigoSzülinapi meglepetésként alakítottuk át Barbaráthttp://www.life.hu/atalakitunk/20141021-atalakit-a-jono-team-szuletesnapra-is-lehet-atalakitast-kerni-ajandekba.htmlHatalmas örömben volt része Barbarának, a barátnője ugyanis születésnapi meglepetésként minket adott neki. Egy csajos nap mindekinek jár, különösen a szülinaposnak!Átalakítunk--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.