Egyszerű házi praktikával szépül Kulcsár Edina

Forrás: Zsigmond László /Life.hu -
Miss World szépségtipp szépségtrükk kamilla Kulcsár Edina Miss Hungary jégkocka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépségápolási praktikáját osztotta meg a Facebookján Kulcsár Edina. Magyarország első, a világ második legszebb lánya a házi módszerre esküszik.

Kulcsár Edina a Life.hu-nak már beszélt arról, hogy szerencsére genetikailag szép a bőre és semmi extra ápolást nem igényel. Ám úgy tűnik, a fáradt, karikás szemekkel néha neki is meggyűlt a baja, ám, hogy mi a legjobb erre, azt megosztotta rajongóival. A recepet pedig most mi is megosztjuk veletek, érdemes lehet kipróbálni. "Főzzünk kamillateát! Vegyünk elő egy jégkockakészítőt, és óvatosan töltsük bele a teát, majd ezután rakjuk mélyhűtőbe. Reggel mikor felkelünk, és fáradtnak, bedagadtnak érezzük szemünket, egy kamillás jégkockát alkalmazzunk szemünkön, akár egész arcunkon, és máris felfrissülünk tőle!" - tette közzé Edina.

Forrás: Zsigmond László /Life.hu

Nem lehet lepukkant

Kulcsár Edinával a Miss World verseny után Szily Nóra beszélgetett. Szó esett a családról, a szerelemről és természetesen arról, hogy mivel jár a világ második legszebb lányának lenni. "Eszembe jutott, ami pár napja történt. Már a hűtő is üres volt és el kellett ugranunk bevásárolni. Felkaptam valamit, belenéztem a tükörbe és eszembe jutott - jaj ki kell festenem magam! 5 perc alatt feldobtam egy könnyű sminket… De hát muszáj, hiszen a kocsimon is óriás betűkkel rajta áll, hogy Magyarország Szépe. Elég feltűnő, úgyhogy nem szállhatok ki lepukkanva belőle. De félre ne érts, ez nem panasz! Nagyon élvezem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.