Jade Beall fotós különleges képekkel hívja fel a világ figyelmét arra, hogy a szoptatás igenis csodálatos dolog. Akkor is, ha nyilvánosan történik. 

A fiatal fotósnak elege lett abból, hogy a női mellbimbó másféle megítélésben részesül a nyilvános publikációkban, mint a férfiaké. 

Megdöbbenést keltett, hogy a  Facebook feloldotta  a tilalmat a  lefejezést  bemutató videók posztolására. A fedetlen női mell ugyanakkor továbbra is tilos.

Éppen ezért úgy döntött az arizonai nő, hogy megmutatja: a női mellbimbó igenis mutogatni való, akkor is, ha azon éppen egy kisbaba csüng. A meztelen női test - hibáival, plusz kilóival, ráncaival - igenis szép, a maga teljes és igaz valójában. 

Fotó: Jade Beall

"Rengeteg privát üzenetet kaptam, miután felötlöttem az általam készült képeket a közösségi oldalamra. Természetesen mindet férfiak írták. Azt kérték, távolítsam el a képeket az oldalról, mert elfelejtettem kitakarni a mellbimbókat. De miért kellene őket eltakarni? A férfiakét soha nem takarják ki semmilyen képen vagy videofelvételen" - mondta a fotós. 

Jade Beall A beautiful body book project képeit ITT nézheted meg.