Mosolyogj, Liv Tyler! - Hat nappal második gyermeke születése után az utcán kapták lencsevégre

lesifotós első fotó gyerekszülés Liv Tyler
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál körülbelül hat héttel korábban érkezett Liv Tyler kisfia. A színésznőt néhány nappal a baba születése után New Yorkban fotózták le. Szegény, nem volt túl boldog a villanó vakuk miatt...

A gyönyörű színésznő hat nappal második gyermeke születése után a New York-i utcákon sétált, amikor lencsevégre kapták. A világsztár valószínűleg nem örült a fotósoknak, mert nem sikerült róla mosolygós képet készíteni. Bezzeg, amikor saját közösségi oldalára posztolt képeket, akkor fülig ért a szája. Mégis melyik kismamának hiányzik, hogy vakukkal villogjanak az arcába?

Forrás: NORTHFOTO

Liv Tylernek és párjának, David Gardnernek ez az első közös gyermeke. A gyűrűk ura sztárjának előző házasságából született egy fia, a most 10 éves Milo, illetve Davidnek is van már egy fia korábbi feleségétől, a színésznő Davinia Taylortól.

Nyerd vissza a szülés utáni alakod Liv Tyler módra!

Liv Tyler pontosan tudja, hogyan lendüljön majd bombaformába. Korábban megosztotta módszerét, amelynek a kardiógyakorlatok és az izomformáló edzések szerves részei. Erről bővebben a Life.hu korábbi cikkében olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.