Egyre csak fogy Sarka Kata: Most egy jótékonysági esten díszvendégeskedett

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
látássérültek Sarka Kata vékony jótékonyság fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem csitult a legutolsó fogyókúrás botrány Sarka Kata Facebook oldalán, máris újabb fotóval eteti rajongóit, melyen még a korábbiaknál is vékonyabb. Aggódnunk kéne?

"Köszönöm a Látássérültek Érdekképviseletének Segítő Egyesületének, hogy ma este itt lehetek az éves jótékonysági báljukon díszvendégként!" - írta ki Sarka Kata a közösségi oldalára, majd betallózta hozzá ezt a képet, melyen egyértelműen látszik, hogy még karcsúbb lett. De vajon meddig fogy még?

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - árulta el a korábban Sarka Kata, amiért minden nap keményen edz és diétázik. Rajongói akkor kiakadtak, erről pedig itt írtunk korábban. Kíváncsiak vagyunk, most hogyan reagálnak majd a követők...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.