Most komolyan! Ilyen az, amikor valaki fantasztikusan néz ki?

Forrás: AFP/Filippo Monteforte -
modell divatbemutató Milánó kifutó divathetek szupermodell Eva Herzigova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikusan néz ki. Két évtizedes modellkarrier után is képes megmutatni, ott a helye a legnagyobbak között. Lenyűgőző. Ezt hívják úgy, hogy túlzás.

A DailyMail szerint a fentiek jellemzők Eva Herzigovára, aki a milánói divathéten nyitotta a Pucci 2015-ös őszi-téli kollekciójának bemutatóját. A 41 éves szupermodell szakmai munkájába nehéz belekötni, valószínűleg a kifutón vonuló fiatal modellgeneráció tagjai is rengeteget tanulnak tőle. Viszont a bevezetőben említett jelzőkkel valahogy nem tudjuk összeilleszteni a bemutatón készült fotókat. Ezt:

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

És ezt sem:

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Így készülnek a modellek a divathetekre

Február kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk.

A Life.hu tippjeiért kattints ide!

Megmutatjuk, szerintünk milyen az, amikor Eva Herzigova valóban fantasztikus, lenyűgöző és gyönyörű. Ez a fotó például a 2014-es cannes-i filmfesztiválon készült róla, amelyet májusban tartottak a gyönyörű tengerparti városban.

Forrás: AFP/Valery Hache

Ez pedig 2014 szeptemberében lőtte róla egy fotós a milánói divathéten, amikor a 2015-ös tavaszi trendeket mutatták be.

Forrás: Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Ezt még Lady Gaga is megirigyelné: csillogó fekete arcú modellek a milánói divathétenhttp://www.life.hu/trend/20150227-csillogo-fekete-festekkel-kentek-be-a-modellek-arcat-a-milanoi-divatheten.htmlNem mindennapi sminket álmodott meg modelljei arcára Claudio Cutugno.TrendOrigoMegölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--Transznemű modell pucér fotója robbantotta fel az internetethttp://www.life.hu/trend/20150225-aydian-dowling-transznemu-modell-adam-levine-mintajara-vetkozott-meztelenre-az-ftm-magazinban.htmlErről beszél most a fél világ: Adam Levine ikonikussá vált meztelenkedése mintájára vetkőzött a transznemű Aydian Dowling az FTM hasábjain.Trend--Te vagy az, Karlie? Felismerhetetlen lett a szupermodellhttp://www.life.hu/trend/20150224-karlie-kloss-felismerhetetlen-lett-a-v-magazin-fotosorozataban-es-otthagyja-a-victorias-secretet.htmlÍgy még sosem láttuk Karlie Klosst: a Victoria's Secret modell a V magazin kedvéért váltott drámai stílusra.TrendOrigo"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" - Plus size modellek vs. Victoria's Secrethttp://www.life.hu/trend/20150221-plus-size-modellek-vezetesevel-kampanyt-inditottak-a-victoria-s-secret-uzletpolitikaja-ellen.html"Életszerűbb nőket a bemutatókon és a kampányokban!" jelszóval kezdtek aláírásgyűjtésbe a Victoria's Secret üzletpolitikája ellen plus size modellek. TrendOrigoBetegesen sovány modell került a divatmagazinba – Bocsánatot kért a főszerkesztőhttp://www.life.hu/trend/20150220-betegesen-sovany-modell-kerult-a-dan-cover-divatmagazin-fotosorozataba-amelyen-mindenki.htmlA dán közösségi média egy emberként hördült fel a Cover magazin anorexiás modelljével készült fotósorozata láttán. A vitába maga a dán adóügyi miniszter is beszállt. A lap beismerte tévedését és elnézést kért.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.