Grace Kelly Osvárt Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Csodaszép fotóval örvendeztette meg rajongóit a hosszú ideig külföldön élő színésznő. 

Andrea az Instagramjára töltötte fel a gyönyörű fotót, amelyet többek között #gracekelly hashtaggel is ellátott, követői pedig - és ez nem is csoda - csak dicsérni tudták a színésznőt.

"Erősebben kell fognom a gyeplőt"

Először kerül olyan olasz film a magyar mozikba, amelynek Osvárt Andrea az egyik főszereplője, pedig tíz éve építi már a kinti karrierjét. A Zűrös olasz esküvőt részben azért vállalta el, mert a nehéz drámai szerepek után szüksége volt egy könnyedebb filmre. Bár azóta hazaköltözött, és producerkedni kezdett, ez nem jelenti azt, hogy abbahagyná a színészetet. Az Origónak elmesélte, miért jött haza Hollywoodból, mi bántja őt itthon, és milyen pasira lenne szüksége.
Forrás:Instagram/Osvárt Andrea

Hosszú hajra vágyik Andi

"Sokszor gondoltam már rá, hogy megnövesztem a hajam, de még soha nem sikerült. Most is éppen egy ilyen projektben vagyok egy filmszerep miatt. A megszokottnál most egy kicsit hosszabb, de majd meglátjuk, meddig bírom" - mondta a színésznő a Life.hu-nak nemrégiben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.