Mi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül?

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 Katalin Katalin hercegnő visszavonulás Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. 

Vilmos hercegről tudjuk, ő újra munkába áll, mentőhelikopter pilóta lesz második gyerekük születése után. Öccse, Harry herceg még a királyi bébi születését is kihagyja "munkája" miatt. Katalin azonban kizárólag a gyerekekre akar koncentrálni, legalábbis a palotából származó információk szerint.

Forrás: Northfoto

A People magazinnak árulta el egy bennfentes, hogy a hercegnő úgy gondolja, túl hamar tért vissza a nyilvánosság elé első gyerekének születése után. Állítólag barátainak azt mondta, két évre szeretne visszavonulni.

Trónok harca a brit hercegi családban?

Laza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e trónjáról testvérét, György herceget? A gyermekek életének alakulását bizony nagyban befolyásolja születési sorrendjük, utánajártunk hát, milyen sors vár Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan világra jövő másodszülött gyermekére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.