Az a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. 

Vilmos hercegről tudjuk, ő újra munkába áll, mentőhelikopter pilóta lesz második gyerekük születése után. Öccse, Harry herceg még a királyi bébi születését is kihagyja "munkája" miatt. Katalin azonban kizárólag a gyerekekre akar koncentrálni, legalábbis a palotából származó információk szerint.

Forrás: Northfoto

A People magazinnak árulta el egy bennfentes, hogy a hercegnő úgy gondolja, túl hamar tért vissza a nyilvánosság elé első gyerekének születése után. Állítólag barátainak azt mondta, két évre szeretne visszavonulni. 

Trónok harca a brit hercegi családban?
Laza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e trónjáról testvérét, György herceget? A gyermekek életének alakulását bizony nagyban befolyásolja születési sorrendjük, utánajártunk hát, milyen sors vár Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan világra jövő másodszülött gyermekére.