Újra átélte gyermekkori tragédiáját Charlize Theron

Forrás: AFP/Jason Merritt -
édesanya filmszerep alkoholizmus család Charlize Theron tragédia gyermekkori trauma önvédelem édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő először 2004-ben beszélt arról a családi tragédiájáról, amely később egész életét megváltoztatta. Egy nemrég adott interjújában elárulta, az akkori szenvedések sokat segítettek neki legújabb filmszerepe átélésében.

Gyermekkori traumája segített felkészülni legújabb szerepére Charlize Theronnak.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A dél-afrikai származású színésznő, akit a Dark Places című filmben láthatunk viszont, egy francia tévécsatornának adott interjújában mondta el, hogyan alakította át inspirációvá a tragédiát, amikor édesanyja önvédelemből a szeme láttára lőtte le alkoholista édesapját.

Ne szívasd a gyereked! Se a terhesség alatt, se kisgyermekkorábanhttp://www.life.hu/drlife/20141014-dohanyzas-cigizes-terhesseg-es-kisgyermekek-akik-fustben-nonek-fel.htmlA dohányzásból származó, a szervezetbe aktív és passzív módon bekerült égéstermékek egyaránt károsak.Dr. Life--Sean Penn úgy döntött, nevére veszi Charlize Theron örökbefogadott fiáthttp://www.life.hu/csalad/20150124-sean-penn-a-nevere-veszi-charlize-theron-orokbefogadott-fiat-a-haromeves-jacksont.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, 2014-ben eljegyzete egymást Sean Penn és Charlize Theron. Most pedig egy újabb nagy lépésre szánta el magát a szárpár.Család--Gyermekkori dohányzás – a szülők miatt nem szégyen korán kezdeni?http://www.life.hu/csalad/20150320-gyermekkori-dohanyzas-van-ahol-nem-szegyen-koran-kezdeni.htmlA gyerekek dohányzásával kapcsolatosan talán az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen erős a szülők példája.CsaládOrigoWeisz Fanni: "Amit nem kaptam meg gyermekkoromban az iskolától, azt felnőttként magamnak kell bepótolnom"http://www.life.hu/bulvar/20150314-weisz-fanni-hallasserult-modell-elhivatottsaggal-kuzd-a-siketek-helyzetenek-javitasaert-valamint.htmlWeisz Fannit szinte mindenki szereti. A hallássérült modell elhivatottsággal küzd a siketek helyzetének javításáért, valamint sorstársai társadalmi elfogadásáért. Tavaly ősz óta az M1-en futó országjáró sorozat egyik műsorvezetőjeként látható a képernyőn.TV + Bulvár--Smink nélkül kapták lencsevégre Charlize Theronthttp://www.life.hu/trend/20140127-charlize-theron-szineszno-edzes-utan-smink-nelkul.htmlA gyönyörű színésznő valószínűleg nem örült, amikor akarata ellenére fényképezték le a minap. Smink nélküli arccal szinte rá sem ismerni.TrendOrigoA jó ügy érdekében gyermekkori fotót posztolt magáról Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150307-shakira-kolumbiai-enekesno-gyermekkori-fotot-posztolt-a-nemzetkozi-nonap-alkalmabol.htmlA Nemzetközi Nőnapra hívja fel a figyelmet Shakira, aki egy édes gyermekkori fotót is posztolt közösségi oldalára.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.